Allview Soul X6 Xtreme Unboxing: cel mai arătos şi plin de noutăţi Allview e aici, cu cameră selfie pop up (Video)

1.503 ori
<b>Allview Soul X6 Xtreme Unboxing: cel mai arătos şi plin de noutăţi Allview e aici, cu cameră selfie pop up (Video)</b>Allview Soul X6 Xtreme a fost prezentat la MWC 2019 la început de an şi am avut ocazia să punem mâna pe el. A primit o sumedenie de teasere pe plan local, înainte de lansare şi în sfârşit a văzut lumina zilei luna

 

Allview Soul X6 Xtreme a fost prezentat la MWC 2019 la început de an şi am avut ocazia să punem mâna pe el. A primit o sumedenie de teasere pe plan local, înainte de lansare şi în sfârşit a văzut lumina zilei luna trecută, cu câteva modele derivate din el. Se remarcă prin camera selfie care iese din zona de sus, cititorul de amprente din ecran şi faptul că vine cu încărcare wireless şi Android Pie, dacă nu mă înşel premiere pe un telefon Allview testat de noi. Bonus: vi-l oferim la giveaway, dar mai multe despre asta într-un articol separat. Telefonul costă 1.699 lei sau 1499 lei la Digi Mobil cu abonament Optim Nelimitat de 5 euro.

Allview Soul X6 Xtreme, conținutul cutiei

Lansat în aprilie 2019, acest smartphone este generos ca dimensiuni, asta e sigur. Îmi aminteşte de un Huawei Mate 20 Pro, atât ca feeling în mână, cât şi ca dimensiuni. În cutia sa (care are format nou pentru un device Allview) se află cheiţa metalică pentru sloturi, manualul, garanţia, o husă transparentă şi flexibilă, cablul USB Type-C, căşti cu dopuri uşor înclinate pentru confort şi încărcătorul ce ajunge până la 9V şi 3A.

Căști Allview Soul X6 Xtreme

Nuanţa etalată aici de telefon este un Violet Urban, poate cea mai sexy nuanţă a vreunui telefon Allview de până acum. E ca şi cum o vânătă ar fi devenit un Cadillac, dar a păstrat nuanţa. Terminalul măsoară 8.91 mm în talie şi cântăreşte 176.6 de grame. Nu cred că mă înşel când spun că are unele dintre cele mai înguste muchii de ecran văzute de mine, mulţumită faptului că nu are breton, decupaj, bărbie sau alte lucruri de gen.

Allview Soul X6 Xtreme scos din cutie

În faţă se află un ecran AMOLED Full View de 6.39 inch, cu rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli şi protecţie Gorilla Glass 5, iar acest display integrează şi cititorul de amprente. Apropo l-am pus la treabă în clipul de unboxing şi a fost cam la fel de rapid ca pe OnePlus 6T, adică nici foarte rapid, dar nici foarte lent. Acuratețea e foarte bună deci.

Allview Soul X6 Xtreme Unboxing

La interior se găsește un procesor MediaTek Helio P70 octa-core, alături de 4 GB RAM, 64 GB stocare şi un slot microSD, care e de fapt slot hibrid şi poate găzdui şi un nano SIM. Telefonul este unul dual SIM și vine cu baterie de 3450 mAh + suport pentru încărcare wireless şi încărcare rapidă. Fabricat din sticlă şi metal, cu un aer premium, acest device are ca aspect care îl scoate în evidenţă o cameră selfie pop up din zona de sus.

Allview Soul X6 Xtreme

Camera e acționată automat în sus de un mic motoraş și face un sunet robotic plăcut auzului cuiva mai geeky sau nerdy. Este o cameră de 8 megapixeli şi e declanşată când apăsaţi pe shortcut-ul selfie din interfaţa camerei. În spate se află o cameră duală, cu senzori de 16 MP (Sony, f/1.8) şi 5 MP, AI, bliţ dual tone şi funcţie Super Photo, care face poze de 90 de megapixeli.

Avem şi GPS, Glonass, jack audio, deblocare facială şi Android 9.0 Pie la bord, cu cel mai nou Visual UI şi AVI. Bifăm şi portul USB Type-C de jos şi un difuzor imediat lângă. Ce mai poate fi spus despre acest telefon Allview? Că aduce cea mai multă inovaţie din ultimii 2 ani şi că abia aşteptăm să îi testăm camera. Până acum designul pot să zic că face de râs multe telefoane din China, atât de bine arată.

Allview Soul X6 Xtreme, prețuri actualizate:

Allview Soul X6 Xtreme Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×