Reduceri și Campanii Online #343: Azi PC Garage, Libris, Cel, eMAG [...]

623 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #343: Azi PC Garage, Libris, Cel, eMAG [...]</b>Pe final de lună septembrie iată că numărul de promoții din online tot crește, o veste numai bună pentru noi pentru că avem o mare varietate de produse din care putem alege și totul la preț redus. Descoperiți în lista de mai

Pe final de lună septembrie iată că numărul de promoții din online tot crește, o veste numai bună pentru noi pentru că avem o mare varietate de produse din care putem alege și totul la preț redus. Descoperiți în lista de mai jos care sunt cele mai proaspete oferte, iar la final avem pentru voi și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

În oferta Altex.ro găsiți în aceste zile telefonul Motorola G7 Power la un preț special de doar 749 lei. Terminalul de față vine echipat cu 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash, ecran HD+ de 6.2 inch, procesor Snapdragon 632 și cu o cameră foto de 12 mpx. Are baterie generoasă de 5000 mAh, scanner de amprente și vine pe o nuanță de violet tare arătoasă. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×