Allview X3 Soul Style Unboxing: scoatem din cutie un selfie phone metalic, cu blitz frontal, dotări bune (Video)

3.649 ori
<b>Allview X3 Soul Style Unboxing: scoatem din cutie un selfie phone metalic, cu blitz frontal, dotări bune (Video)</b>După ce am testat multiple modele din seria Allview X3 Soul, inclusiv un model Mini, Lite, Pro sau Plus, e momentul să îi dăm cuvântul lui Allview X3 Soul Style, probabil cel mai tineresc din această gamă. Axat pe selfie-uri şi având blitz frontal, termin

După ce am testat multiple modele din seria Allview X3 Soul, inclusiv un model Mini, Lite, Pro sau Plus, e momentul să îi dăm cuvântul lui Allview X3 Soul Style, probabil cel mai tineresc din această gamă. Axat pe selfie-uri şi având blitz frontal, terminalul a debutat la finalul lunii iunie, împreună cu X3 Soul Lite şi costă 1.199 lei. Îl scoatem din cutie mai jos şi vi-l oferim la un concurs detaliat aici.

Continutul cutiei lui Allview X3 Soul Style

Allview X3 Soul Style vine cu 60 de zile drept de retur şi se prezintă într-o cutie lată şi joasă. În cutie găsim manualul, folia protectoare pentru ecran, cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor, cablul USB, cablul USB OTG şi căştile, dar şi încărcătorul. Designul acestui smartphone este unul metalic unibody, cu spate rotunjit şi panou 2.5D în zona frontală.

Allview X3 Soul Style scos din cutie

Vă spun din start că Allview X3 Soul Style arată bine, deci numele Style i se potriveşte. Avem de-a face cu un model dual SIM aici, cu grosime de 8.15 mm şi greutate de 162.2 grame. Terminalul dispune de un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor octa core de 1.3 GHz, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi o baterie de 3150 mAh.

În spate se afla o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 8 MP, cu blitz LED. Încărcătorul oferit la pachet este de 5V/2A, iar acest telefon aduce şi un scanner de amprente şi Android Marshmallow că OS. Testam în aceste zile handsetul şi revenim cu review curând. Nu uitaţi şi de concurs între timp, cu noi reguli la pachet!

Allview X3 Soul Style, prețuri actualizate:

Allview X3 Soul Style Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×