ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition Unboxing: fashion phone inspirat de supermașini, vine cu dotări atractive (Video)

1.895 ori
<b>ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition Unboxing: fashion phone inspirat de supermașini, vine cu dotări atractive (Video)</b>După telefoane ASUS cu zoom optic, modele cu telemetru laser şi super baterie, iată că testam şi un fashion phone supradotat al companiei. E vorba despre ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition, pe care &icirc;l scoatem din cutie mai jos. El costă...

După telefoane ASUS cu zoom optic, modele cu telemetru laser şi super baterie, iată că testam şi un fashion phone supradotat al companiei. E vorba despre ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition, pe care îl scoatem din cutie mai jos. El costă 2.198 lei la Marketonline.ro in varianta Special Edition sau 1.699 lei la Quickmobile.ro, dar acolo în varianta de 64 GB, non Special Edition.

Noi testam versiunea ZE551ML, iar în cutie se află o pereche de căşti, dopuri pentru căşti, încărcătorul, cablu USB, manual şi un capac spate extra. Handsetul vine cu un spate foarte arătos, multi-fatetat, 3D şi cu aparentă de diamant, în stil HTC Touch Diamond. Designul e inspirat de supermașini, lucru reflectat şi de coloritul acestui model, pe roşu şi negru.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition Unboxing: fashion phone inspirat de supermașini, vine cu dotări atractive (Video)

Acelaşi colorit e reprodus şi în cadrul interfeței, care merge pe aceleaşi nuanţe şi are un steag de finish de curse drept icon de App Drawer. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition se remarcă prin cei 4 GB RAM şi 128 GB stocare, dar are şi o variantă cu 256 GB stocare. Primim şi puternicul procesor Intel Atom Z3590 la interior, o generaţie pe care nu am testat-o încă, iar în faţă se află un display Full HD de 5.5 inch.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition, continutul cutiei

Acest handset aduce o cameră de 13 MP în spate, frontală de 5 MP şi două sloturi SIM, plus o baterie de 3000 mAh. Terminalul rulează Android Lollipop şi vine cu Asphalt 8 preinstalat, cu 24.000 de monede gratuite. Revenim foarte curând cu o recenzie.

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition Unboxing

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition, prețuri actualizate:

ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×