Nokia 8 Sirocco Unboxing: telefonul de lux al celor de la Nokia rotunjeşte toate colţurile (Video)

5.526 ori
<b>Nokia 8 Sirocco Unboxing: telefonul de lux al celor de la Nokia rotunjeşte toate colţurile (Video)</b>Sirocco este un brand care a dispărut după telefoanele fashion Nokia de acum muuuulți ani (2006). Iată-l totuşi revenit în 2018 pe un Nokia 8 reinterpretat şi cred eu experimental pentru o Nokia care caută cheia dorinţelor publicului său.

Sirocco este un brand care a dispărut după telefoanele fashion Nokia de acum muuuulți ani (2006). Iată-l totuşi revenit în 2018 pe un Nokia 8 reinterpretat şi cred eu experimental pentru o Nokia care caută cheia dorinţelor publicului său. Noi începem cu un unboxing şi câteva prime impresii...

Telefonul costă 2974 lei la Quickmobile.ro (cupon -3%: QUICK202), 2948 lei la PCGarage.ro şi 3599 lei la evoMAG.ro. Prima impresie? Extrem de compact şi mic pentru un flagship şi am remarcat că are Android One mare imprimat pe cutie. A debutat în primăvară şi nu e deloc alunecos, deşi are două panouri din sticlă curbată unite de o ramă metalică super mică. Super mică dar şi îngropându-se adânc în carnea palmelor tale.

Nokia 8 Sirocco Unboxing

În cutie se află încărcătorul, o husă, cablul USB Type-C, căştile cu conector USB Type-C şi un adaptor USB Type-C to 3.5 mm, deci clar nu avem jack audio aici. Mai primim şi o cheiţă pentru SIM şi manualul. Să vă spun şi ce s-a schimbat faţă de Nokia 8: diagonala a crescut de la 5.3 inch la 5.5 inch şi avem un panou P-OLED Quad HD aici. Are si muchii super curbate. Procesorul e tot un Snapdragon 835, iar camera a trecut de la un combo de 13 MP + 13 MP la unul de 12 MP + 13 MP.

Nokia 8 Sirocco, continutul cutiei (accesorii)

Avem şi un downgrade de cameră selfie, de la 13 MP cu filmare 4K la 5 MP. Nokia 8 Sirocco măsoară 7.5 mm în grosime şi cântăreşte 177 de grame. Are 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar nu vine cu slot microSD. Este rezistent la apă şi praf în regim IP67 şi dispune de o baterie de 3260 mAh. Camera din spate, cea cu senzori de 12 MP şi 13 MP îl foloseşte pe acesta din urmă pentru zoom optic 2X şi avem şi tehnologie Zeiss evident şi un bliţ dual LED.

Incarcatorul lui Nokia 8 Sirocco

Nokia a mai pus aici şi acustică OZO, reflectată inclusiv în captura audio cu 3 microfoane. Ni se mai oferă şi încărcare rapidă şi încărcare wireless. Handsetul rulează Android 8.1 Oreo, cu Android One în ecuaţie, deci va fi actualizat la Pie super rapid. În spate se află un scanner de amprente şi nu pot să îmi revin legat de cât de mic e acest telefon faţă de mamuţii actuali.

Dacă asta e bine sau rău vom concluziona în recenzie.

Nokia 8 Sirocco, prețuri actualizate:

Nokia 8 Sirocco Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×