Honor View 20 Unboxing: pionierul camerelor selfie decupate în ecran este aici, cu procesor Kirin 980 (Video)

687 ori
<b>Honor View 20 Unboxing: pionierul camerelor selfie decupate în ecran este aici, cu procesor Kirin 980 (Video)</b>Titlul de "primul telefon cu camera selfie decupată în ecran" este disputat abitir între Samsung Galaxy A8s şi Honor View 20 sau Huawei Nova 4. Toate au sosit în intervalul lunii decembrie 2018, dar la nivel comercial Honor View 20

Titlul de "primul telefon cu camera selfie decupată în ecran" este disputat abitir între Samsung Galaxy A8s şi Honor View 20 sau Huawei Nova 4. Toate au sosit în intervalul lunii decembrie 2018, dar la nivel comercial Honor View 20 a avut un mic atuu, ajungând primul în magazine şi fiind cel mai bine dotat. Noi tocmai l-am scos din cutie şi aflaţi că preţul său e deja sub 3000 de lei, deşi are CPU de flagship.

Honor View 20

Versiunea cu 6 GB RAM costă 2.899 lei la evoMAG.ro. Noi avem varianta cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, cu un spate de un albastru orbitor. Datorită tehnologiei Aurora Nano Texture, prinde lumina sub formă de "V-uri" care fluctuează vertical. În cutia acestui device se află manualul, un încărcător generos, cablul USB Type-C şi o cheiţă metalică. Nu avem căşti sau vreo husă, cel puţin nu cu unitatea noastră.

Honor View 20

Handsetul are spate acoperit cu sticlă, ramă metalică şi măsoară 8.1 mm în talie. Cântăreşte 180 de grame, rezonabil pentru diagonala de 6.4 inch. Se va găsi şi pe roşu şi negru, nu doar albastru. Ecranul său este un IPS LCD cu rezoluţie de 2310 x 1080 pixeli și decupaj discret în stânga pentru camera selfie. Ca idee, Galaxy S10 are decupajele în dreapta.

La bord avem şi baterie de 4000 mAh, care ar trebui să se încarce la 55% în 30 de minute şi nu primim slot microSD. În spate găsim o cameră principală de 48 MP cu senzor Sony IMX 586, cea de pe Xiaomi Redmi Note 7 Pro de altfel, însoţită de un senzor 3D ToF stereo. Avem şi bliţ LED, AI Photo, modelare 3D (putem crea reprezentări 3D ale obiectelor şi persoanelor), dar şi gaming 3D cu control prin gesturi.

Camera recunoaşte 1500 de scenarii pe bază de AI şi are deschidere F/1.8. Ştie şi filmare Super Slow Motion la 960 FPS şi evident şi Bokeh. Camera selfie de 25 MP oferă captură Portret şi are şi câteva filtre speciale pentru acest mod. În rest primim suport 4G LTE, port USB Type-C, Bluetooth 5.0 şi soluţiile clasice de poziţionare pe glob.

E inedit că telefonul rulează Android Pie cu Magic UI aici şi nu cu EMUI ca la Huawei-urile clasice. Pentru autentificare avem un cititor de amprente în spate, iar pentru gaming primim răcire pe bază de lichid şi GPU Turbo 2.0. Revenim cu review cât de curând şi sunt tare curios ce poate senzorul ToF.

Honor View 20 prețuri actualizate:

Honor View 20 unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×