Samsung Galaxy Note 10 ar putea primi o versiune mini; Galaxy Note 10e este în cărţi

760 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar putea primi o versiune mini; Galaxy Note 10e este în cărţi</b>Samsung ar lua în calcul extinderea gamei Galaxy Note, prin lansarea de modele Mini pentru Galaxy Note 10. Surse din Coreea de Sud afirmă că producătorul asiatic ar pregăti o versiune Note 10e a flagshipului de toamnă

Samsung ar lua în calcul extinderea gamei Galaxy Note, prin lansarea de modele Mini pentru Galaxy Note 10. Surse din Coreea de Sud afirmă că producătorul asiatic ar pregăti o versiune Note 10e a flagshipului de toamnă. Succesul lui Galaxy S10e ar fi inspirat ideea unui Galaxy Note 10e, aparent.

Privim cu precauţie toate aceste informaţii, mai ales că au apărut de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor. Dacă Galaxy Note 10 se zvoneşte că ar avea o diagonală de 6.66 inch sau 6.7 inch, ei bine pentru Galaxy Note 10e nu avem detalii de acest tip. De vreme ce Note 9 are ecran de 6.4 inch, mă aştept ca Note 10e să fie undeva între el şi noul model, sau poate chiar undeva mai jos, spre 6.1 sau 6.2 inch.

6.1 inch ar fi un "sweet spot" atins de telefonul colorat Apple iPhone XR anul trecut. Ce e drept un Galaxy Note 10 de 6.7 inch sună gigantic şi aşa o diagonală nu ar fi pe gustul tuturor, de aceea nu strică să avem opţiuni. Galaxy S10 5G e un reper bun pentru a ne gândi cum va arăta viitorul phablet. Recent a apărut un zvon că Galaxy Note 10 va veni fără butoane fizice, înlocuite de comenzi vocale şi gesturi.

Galaxy Note 10 este aşteptat în luna august a acestui an şi sunt şanse să vină şi el într-o versiune 5G şi aparent cu cameră selfie integrată în stylusul S-Pen. Note 10e va trage prin pretul mai mic, variante de culoare mai fistichii si probabil va mai tăia din cele 4 (poate chiar 5) camere de pe Note 10. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×