HTC One A9 unboxing/preview: revanşa cu Marshmallow de final de an 2015 e aici (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.226 ori
<b>HTC One A9 unboxing/preview: revanşa cu Marshmallow de final de an 2015 e aici (Video)</b>HTC One A9 a fost prefaţat anul trecut cu multiple scăpări şi speculaţii, av&acirc;nd rolul de model de revanşa după HTC One M9, care nu a fost bine primit. Terminalul a sosit &icirc;n teste la Mobilissimo.ro &icirc;n această săptăm&acirc;nă...

HTC One A9 a fost prefaţat anul trecut cu multiple scăpări şi speculaţii, având rolul de model de revanşa după HTC One M9, care nu a fost bine primit. Terminalul a sosit în teste la Mobilissimo.ro în această săptămână şi neavând cutia oficială, am realizat mai degrabă un preview al său, decât un unboxing.

Aflaţi totuşi că la interiorul cutiei se află totuşi accesorii oficiale, precum încărcător, cablu USB şi o pereche de căşti cu dopuri de schimb. Lipsesc manualele şi cheiţa metalică pentru sloturile laterale. Acest model costă 2.424 lei la QuickMobile.ro în varianta de 32 GB şi 2.499 lei la eMAG.ro în varianta de 16 GB.

One A9 vine pe gri, argintiu, auriu, vişiniu sau roz, iar noi testam varianta argintie. Terminalul măsoară 7.26 mm în grosime şi cântăreşte 143 de grame, dând senzaţia că e foarte uşor atunci când îl ţinem în mână. La bord se afla un display Full HD de 5 inch, un procesor octa core Snapdragon 617, 2 sau 3 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare.

HTC One A9, continutul cutiei

Noi testam versiunea cu 2 GB RM şi 16 GB stocare, în cazul în care vă întrebaţi. Acest telefon vine cu acustica Dolby şi suport pentru playback al melodiilor 24 bit, iar pe partea de conectivitate avem 4G LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac şi GPS. În spate se afla o cameră de 13 MP, cu stabilizare optică, BSI, deschidere F/2.0 şi protecţie cu sticlă de safir.

Pentru selfie avem o cameră Ultrapixel, iar tot în fata găsim şi un buton Home touch cu scanner de amprente inclus. HTC One A9 foloseşte o baterie de 2150 mAh, care ar trebui să asigure 12 ore de playback video. Şasiul acestui model e fabricat din aluminiu, iar designul aminteşte de iPhone 6, dar şi de HTC One M8, cu toate că zona laterala e mai puţin rotunjită decât pe iPhone.

HTC One A9 unboxing

Camera principală e capabilă de captură RAW şi Hyperlapse, dar mai multe despre asta veţi afla în recenzia finală. [FORUM]

HTC One A9, preáuri actualizate:

HTC One A9 Video Unboxing


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×