Sony H3212 Avenger ar putea fi primul telefon Xperia cu cameră duală, apare în GFXBench deocamdată

2.055 ori
<b>Sony H3212 Avenger ar putea fi primul telefon Xperia cu cameră duală, apare în GFXBench deocamdată</b>În cadrul benchmark-ului GFXBench și-a făcut recent apariția smartphone-ul Sony H3212, device ce are șanse să devină primul smartphone al japonezilor echipat cu o cameră duală. Potrivit listării de aici vom primi la pachet un procesor

Sony este una dintre companiile relaxate şi previzibile în zona smartphone, pentru că nu se aruncă la lansări-surpriză, nu face achiziţii sau vânzări spectaculoase şi poţi paria mereu pe un flagship care să vină la MWC sau IFA. Direcţia viitorului? Camera duală şi ecranul edge to edge, iar acum încep să apară şi indicii despre terminale viitoare.

Xperia Avenger

Un model cu nume de cod Sony H3212 Avenger a apărut pe web (via benchmark) şi se pare că avem de-a face cu primul smartphone Sony care vine cu o cameră duală în spate. Speculaţiile afirmă că ar putea fi un nou model XA Ultra. Conform apariţiei din GFXBench, acest terminal are o cameră duală, cu senzor de 16 MP + 8 MP şi asta în zona frontală. Acest combo de camere este capabil de filmare 4K.

În spate avem o cameră singulară de 21 MP, la rândul său capabilă de filmare 4K. Probabil vă întrebaţi de ce nu este debutul camerei duale menit pentru un flagship... Ei bine pentru că acest model are un procesor Snapdragon 630, ceea ce ne intrigă, după câteva modele XA cu MediaTek-uri la interior. Mai găsim şi 4 GB RAM şi 32 GB stocare, iar având în vedere aceste dotări, handset-ul pare croit fix să se bată cu ASUS ZenFone 4 Selfie Pro.

Măcar vine cu Android 8.0 Oreo şi integrează un ecran de 6 inch Full HD şi aspect 18:9. Ştiam deja că Sony pregăteşte o schimbare de design, iar modelele XA deja mizau pe muchii înguste laterale. Aşteptaţi-vă la fotografii hands on în maxim o lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×