TP-Link Neffos X1 Lite Unboxing: telefon compact, cu spate uşor curbat, mic şi uşor (Video)

906 ori
<b>TP-Link Neffos X1 Lite Unboxing: telefon compact, cu spate uşor curbat, mic şi uşor (Video)</b>Am testat până acum două telefoane din gama TP-Link Neffos, iar acum am ajuns la hattrick, cu modelul TP-Link Neffos X1 Lite. Vine în completarea lui Neffos X1, cu care ne-am jucat deja, iar Lite-ul a sosit la final de iunie şi costă 649 lei. Hai să..

Am testat până acum două telefoane din gama TP-Link Neffos, iar acum am ajuns la hattrick, cu modelul TP-Link Neffos X1 Lite. Vine în completarea lui Neffos X1, cu care ne-am jucat deja, iar Lite-ul a sosit la final de iunie şi costă 622 lei. Hai să vedem ce primim în cutie.

TP-Link Neffos X1 Lite, continutul cutiei

TP-Link este cel mai mare producător de routere şi a început să se implice activ în alte segmente, precum smart home sau chiar smartphone în ultimul an. Disponibil pe gri sau auriu, TP-Link Neffos X1 Lite are în cutie un manual, cablu USB (microUSB 2.0), încărcător şi cheiţa pentru SIM. Măsoară 8.5 mm în grosime şi cântăreşte doar 138 de grame, simţindu-se foarte uşor în mână.

TP-Link Neffos X1 Lite scos din cutie

Încă încerc să îmi dau seama dacă spatele său e fabricat din metal sau plastic, dar probabil până la recenzie îmi voi da seama. Tind spre plastic. Telefonul are un ecran de 5 inch HD, cu panou IPS LCD şi e pus în mişcare de un procesor MediaTek MT6750, tactat la 1.5 GHz. Are şi 2 GB RAM, care îl plasează clar în zona entry level, plus 16 GB stocare şi slot microSD. Combo-ul  de camere este ultra familiar, cu senzor de 13 MP în spate şi 5 MP în faţă.

Camera principală are suport PDAF şi deschidere F/2.0, iar camera frontală are unghi de vizualizare de 84 de grade. Avem de-a face cu un telefon dual SIM aici, cu suport 4G LTE şi cu un scanner de amprente, care (pe hârtie) promite o deblocare în doar 0.2 secunde. Bateria de 2.550 mAh sună destul de OK, iar telefonul sta foarte bine în mână şi are aderență bună. Android 7.0 Nougat este OS-ul aici, cu NFUI aplicat peste. Nu exagerează cu personalizarea.

Interfaţa e simplă, minimalistă şi are puţine opţiuni în zona foto. Evident revenim cu review pe cât de curând posibil.

TP-Link Neffos X1 Lite, prețuri actualizate:

TP-Link Neffos X1 Lite Unoxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×