iHunt Freedom Unboxing: telefon de buget cu ramă metalică solidă, husă la pachet (Video)

13.578 ori
<b>iHunt Freedom Unboxing: telefon de buget cu ramă metalică solidă, husă la pachet (Video)</b>Iată-ne cu un nou telefon iHunt în teste, de această dată modelul iHunt Freedom, pe care l-am scos din cutie mai jos. Acest model poate fi găsit la iHunt.ro la preţul de 375 lei şi vă este oferit la concurs.

Iată-ne cu un nou telefon iHunt în teste, de această dată modelul iHunt Freedom, pe care l-am scos din cutie mai jos. Acest model poate fi găsit pe iHunt.ro la preţul de 375 lei şi vă este oferit la concurs.

Conținutul cutiei lui iHunt Freedom

Avem de-a face cu un handset de buget aici, dar unul cu un set generos de accesorii. În cutie se află încărcătorul, cablul USB, căştile şi o husă specială transparentă din material moale. În mod interesant nu am primit manual aici, dar e drept că avem o unitate de test. Acesta este un model dual SIM cu un panou frontal curbat 2.5D arătos.

iHunt Freedom scos din cutie

Ce îmi place la acest device e lookul industrial, cu multe şuruburi la vedere şi o ramă metalică masivă. Primim un ecran HD de 5 inch, iar la interior se află un procesor quad core MediaTek MT6580, tactat la 1.3 GHz. Dotările includ şi 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD, plus o cameră principală de 8 MP. Beneficiem şi de o cameră frontală de 2 MP şi o baterie de 2050 mAh.

Handsetul măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 130 de grame, iar el rulează Android 5.1 Lollipop. Are o construcţie solidă şi o interfaţă stock a camerei, cu opţiuni obişnuite. Pentru cei interesaţi de concurs, avem un material dedicat aici.

Prețul actualizat al dispozitivului îl puteți afla de aici!

iHunt Freedom Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×