Noul iPhone ar urma să aibă cameră duală până la urmă, dar şi un buton Home cu feedback haptic

1.607 ori
<b>Noul iPhone ar urma să aibă cameră duală până la urmă, dar şi un buton Home cu feedback haptic</b>Dintr-o extremă trecem în alta și apoi viceversa. Cam asta putem spune despre zvonurile din ultimele câteva luni ce ne-au tot indicat pe o parte faptul că modelul iPhone 7 Plus va beneficia de o cameră duală, și pe de altă parte că nu vom primi un astfel

Suntem în stadiul în care pur şi simplu aşteptăm ca Apple să lanseze modelele iPhone 7, pentru că scăpările au cam acoperit tot ce era de aflat despre device-uri. Acum primim confirmări şi reconfirmări, precum cea că va exista şi un model cu cameră duală în spate şi aflăm că butonul Home de pe noile terminale ar putea răspunde la presiune cu feedback haptic.

E vorba despre un buton Home regândit, care răspunde la presiune cu feedback pe bază de vibraţii şi nu prin click fizic. Auzisem şi în trecut teoria că butonul Home va deveni unul touch, poate chiar cu 3D Touch la pachet. Mecanismul cel nou ar fi similar cu cel de pe trackpadurile seriei MacBook, iar sursa care vorbeşte despre aceste modificări a confirmat pentru Bloomberg şi faptul că nu vom primi jack audio.

În locul său vom vedea un al doilea difuzor, iar muzica va fi oferită via wireless prin Bluetooth sau via port Lightning. Handseturile noi vor rula iOS 10 şi cel puţin unul dintre ele ar urma să aibă cameră duală. Toate aceste modificări pot fi considerate minore, faţă de ce ne-a pregătit Apple pentru modelul iPhone aniversar de la anul, când se fac 10 ani de la debutul telefoanelor Apple.

Atunci s-ar putea trece la un panou OLED cu muchii curbate şi la un scanner de amprente integrat în ecran, plus un design complet nou.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×