Turul Magazinelor #123: Boxă Akai la preţ excelent, HDD-uri Seagate Skyhawk next gen şi iaurtieră specială

2.718 ori
<b>Turul Magazinelor #123: Boxă Akai la preţ excelent, HDD-uri Seagate Skyhawk next gen şi iaurtieră specială</b>Avem pe lista de recomandări astăzi un pachet format din boxa marca Akai la super-preț, dar și HDD-uri Seagate ce pot fi achiziționate pentru sume cu adevărat atractive. De asemenea, pentru cei care apreciază produsele făcute în casă avem și o

Azi în turul magazinelor avem câteva noutăţi interesante pentru voi, de la HDD-uri de nouă generaţie de la Seagate şi până la o iaurtieră cu care puteţi face şi brânză. În plus vedem boxa Akai ideale pentru karaoke la super preţ, găsim şi nouă varianta Chromecast la noi în ţară şi avem şi alte lucruri interesante pentru voi. Am găsit chiar şi o dronă ce aduce cu un mic robot din Transformers.

1. Boxe Akai ABTS-T5

 Akai ABTS-T5

Akai e o marcă apreciată şi cunoscută de electronice şi de difuzoare, astfel că oferta de la Cel.ro şi Marketonline.ro pe bază de boxă la preţ de 319 lei e excelentă. Un astfel de produs e 400 lei la eMAG.ro, iar la Cel.ro resigilat şi cu mici zgârieturi ajunge să coste şi 277 lei. Are foarte multe funcţii acest difuzor de 30W şi designul său old school încântă privirea.

În primul rând suportă input de la microfon şi are funcţie karaooke, are şi port USB şi slot microSD şi evident vine şi cu Bluetooth. Include control de egalizare pentru treble, bas şi echo şi vine la pachet cu un microfon fără fir şi o telecomandă. Practic poate porni o petrecere cu karaoke de unul singur. O gasiti si la Cel.ro http://www.cel.ro/boxe-podea/boxe-akai-abts_t5-pMyU0MTYp-l/

2. HDD Seagate SkyHawk

Seagate Skyhawk

Cele mai noi HDD-uri Seagate poartă numele de SkyHawk şi au sosit la evoMAG.ro. E vorba despre modele high end, de la cel 1 TB la preţul de 259 lei la unul de 10 TB la 1999 lei. Varianta cea mai accesibilă are interfaţa SATA III 600, 5900 RPM şi buffer de 64 MB. Aceste harduri sunt destinate în special soluţiilor de supraveghere, sistemelor de camere de luat vedere, smart home şi înregistrărilor ample de la camere de securitate. Iar preţurile nu sunt rele deloc.

3. Google Chromecast Ultra

Chromecast ultra

Tind să cred că Chromecast a prins la noi în ţară, pentru că eu cunosc câteva persoane care au primele versiuni şi sunt încântate. Astfel, ar trebui să prindă şi generaţia a doua, Chromecast Ultra, care costă 549 lei la Marketonline.ro, cu 50 lei mai puţin decât la Quickmobile.ro, unde a sosit prima oară. De această dată micul dongle oferă un flux de imagine 4K cu suport HDR via WiFi şi vine cu suport pentru terminale iOS, Android sau chiar laptop. Gadgetul este mai rapid şi mai fiabil, având de această dată şi un adaptor Ethernet astfel încât să asigure o conexiune beton pentru streaming 4K.

4. Maşină preparare iaurt şi brânză - Cuisinart

Masina preparare iaurt

V-am prezentat atât de multe iaurtiere în Turul Magazinelor, că aproape mă simt specialist în astfel de produse. Azi avem pentru voi o maşină de preparare iaurt şi brânză, marca Cuisinart, vândută de către Pentrugatit.ro la 295 lei. Dacă partea cu iaurtul e pe bază de fermentare, realizarea brânzei e puţin mai complexă. E inclusă aici o carcasă din inox periat, 6 borcane din sticlă cu capacitate de 125 ml şi 2 borcane de 250 ml cu 2 site pentru brânză.

Temperatura e cheie, fiind nevoie de 43 grade Celsius pentru iaurt şi 33 pentru brânză, pentru creşterea culturilor lactice. Există şi alertă audio la final de preparare şi sondă electronică pentru monitorizarea şi menţinerea unei temperaturi constante.

5. Dronă JJRC JJPRO

Există drone pentru distracţie şi apoi există acest model, care costă 253 dolari la GearBest.com. El arată ca un mic robot Transformers şi e doldora de funcţii high end. Are o antenă specială 5.8G mushroom, care amplifică semnalul video şi audio cu mult peste medie. Se încarcă în 2 ore şi are până la 15 minute de autonomie, iar distanţa de control via telecomandă e un impresionant 500 de metri.

Vine şi cu sistem de stabilizare în aer, transmisie stabilă a imaginii şi elice ranforsate cenu se pot rupe sau distruge aşa uşor. Motoarele de 2600KV sunt unele "competiţionale" pentru că aparent există competiţii cu drone şi acest model are şanse mari de pole position. Camera integrata este una cu senzor CMOS, high def, cu unghiuri de 120 de grade.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×