Samsung Galaxy A5 (2017) Unboxing: cel mai bun telefon mid-range Samsung testat de noi primeşte un succesor pe măsură, scos din cutie aici (Video)

6.269 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2017) Unboxing: cel mai bun telefon mid-range Samsung testat de noi primeşte un succesor pe măsură, scos din cutie aici (Video)</b>Pentru că Samsung Galaxy A5 (2016) a servit multe luni anul trecut ca reper în zona telefoanelor midrange, toată lumea era curioasă să vadă în ce măsură succesorul său se descurcă la fel de bine... sau poate mai bine.

Pentru că Samsung Galaxy A5 (2016) a servit multe luni anul trecut ca reper în zona telefoanelor mid-range, toată lumea era curioasă să vadă în ce măsură succesorul său se descurcă la fel de bine... sau poate mai bine. Şi pentru că ne-ați cerut Samsung Galaxy A5 (2017) la review, iată că în sfârşit l-am scos din cutie şi ne pregătim să îl trecem prin toate testele clasice, ba chiar să îl dăm şi cu făină de pască şi prin vopsea de ouă încondeiate. Glumesc evident... Îl găsiţi la Quickmobile.ro la suma de 1686 lei, dar este şi la eMAG.ro la 1699 lei.

Samsung Galaxy A5 (2017), continutul cutiei

Îl are şi Cel.ro la 1639 lei, plus Vodafone la liber la 429 euro. Acest model midrange îşi ia inspiraţia pentru design de la Galaxy S7, propunând un panou frontal din sticlă, cu o curbură 3D, ca şi cel din spate de altfel. Între ele se află o ramă metalică, cu aceeaşi grosime ca la Galaxy S7 şi anume 7.9 mm. În cutia telefonului se afla căştile, cablul USB Type-C, manualul, încărcătorul cu Adaptive Fast Charging şi cheiţa metalică pentru slot-uri.

Samsung Galaxy A5 (2017) scos din cutie

Telefonul e rezistent la apă şi praf, are scanner de amprente integrat în butonul Home şi vine pe albastru, negru, roz şi auriu. Se prezintă la apel cu un ecran Full HD Super AMOLED de 5.2 inch, dar şi cu procesor Exynos 7880 octa de 1.9 GHz, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. În spate găsim o cameră de 16 MP cu deschidere F/1.9 şi Samsung a pus mare accent şi pe selfie-uri, realizate tot cu o cameră de 16 MP şi cu aceeaşi deschidere excelentă.

Noul Galaxy A5 mai dispune şi de o baterie de 3.000 mAh, aceeaşi capacitate ca şi Galaxy S7 şi S8, port USB Type-C, suport 4G LTE şi toate acestea într-un corp cu greutate de 159 de grame. Cumva rulează Android 6.0.1 şi nu Nougat, dar cu puţin noroc primim şi actualizarea până e gata recenzia. De remarcat că interfaţa e similară cu cea de pe Galaxy S8, mai ales la cameră.

Rămâne de văzut dacă va călca pe urmele excelentului Galaxy A5 (2016), dar şi Galaxy A5 de prima generaţie, care ştiu că filma foarte bine.

Samsung Galaxy A5 (2017), prețuri actualizate:

Samsung Galaxy A5 (2017) Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×