Motorola Moto G6 Plus Unboxing: între cameră Dual Pixel şi corp din sticlă arătos (Video)

1.978 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus Unboxing: între cameră Dual Pixel şi corp din sticlă arătos (Video)</b>Din trio-ul de terminale Moto G6 lansate luna trecută, ajunge pe masa de teste Mobilissimo și modelul Moto G6 Plus - telefon care este scos din cutie astăzi. Aflăm ce accesorii ni se oferă în pachet și cum se prezintă handset-ul la prima vedere

Cu câteva zile în urmă am participat la lansarea în România a gamei Motorola Moto G6, care include 3 telefoane: Motorola Moto G6, Moto G6 Play şi Motorola Moto G6 Plus. Acest din urmă model a ajuns imediat la noi pentru review şi a primit un unboxing, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Telefonul costă 1.299 lei şi plusează faţă de Moto G6 la dimensiunea ecranului, baterie, RAM, stocare şi cameră. Chiar dacă pe hârtie avem tot o cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate, ce aduce Moto G6 Plus în... plus este tehnologia Dual Pixel şi deschiderea F/1.7. De asemenea camera ştie să şi filmeze 4K. Ştiu că o să ziceţi că mă repet, dar am presimţirea că acest Moto G6 Plus va oferi o experienţă similară cu cea a lui Moto X4, ceea ce nu e puţin lucru în zona midrange.

Moto G6 Plus

Acesta este totuşi un unboxing, aşa că hai să revenim la cutie. Motorola Moto G6 Plus vine într-o cutie verde, aşa cum ne-a obişnuit Moto şi în ea găsim manualul, cheiţa pentru sloturi SIM, cablul USB Type-C şi alimentatorul ce promite încărcare rapidă Turbo Power. Avem şi o husă flexibilă şi transparentă în pachet. Handsetul rulează un Android 8.0 Oreo curat şi fluid şi mi-a oferit poate cea mai rapidă setare văzută vreodată de mine pe un telefon Android. Serios, ar face şi un flagship gelos.

Terminalul este acoperit cu sticlă în faţă şi spate, sticlă 3D Corning Gorilla Glass, care prinde lumina într-un mod interesant, cu fascicule verticale reflectate. Are un ecran Full HD+ Max vision de 5.9 inch cu rezoluţie Full HD+, procesor Snapdragon 630 şi 4 GB RAM. Ce vă spuneam că e ca un Moto X4 mai ieftin? Asta e vibe-ul cu siguranţă. Primim şi 64 GB stocare, slot microSD, baterie de 3200 mAh şi o cameră selfie de 8 MP, cu propriul bliţ LED.

Cu toate acestea dotări, telefonul nu este excesiv de gros sau greu. Măsoară 8 mm în talie şi cântăreşte 167 de grame. Plusează cu acustică Dolby cu reglaje dedicate, scanner de amprente frontal căruia i se pot asocia gesturi swipe şi avem şi captură Bokeh sau Spot Color, care păstrează doar o culoare dintr-o imagine şi face restul alb-negru.

În cazul în care vă întrebaţi nuanţa de aici este "Dark Indigo", la graniţa dintre negru şi albastru. Revenim cu review curând, iar prețurile practicate pe plan local pot fi verificate de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×