Motorola Moto G6 Play Unboxing: cel mai accesibil Moto G6 e aici, cu baterie mare, spate din sticlă (Video)

2.234 ori
<b>Motorola Moto G6 Play Unboxing: cel mai accesibil Moto G6 e aici, cu baterie mare, spate din sticlă (Video)</b>Am scos din cutie și smartphone-ul Motorola Moto G6 Play în aceste zile, un telefon din zona de buget care se remarcă prin bateria sa generoasă de 4000 mAh care este totodată și selling point-ul său. Primim ecran cu aspect 18:9

După ce v-am prezentat un hands on cu telefoanele Moto G6 la debutul din România, acum e momentul să le şi scoatem din cutie. Pe Motorola Moto G6 Plus l-am scos din cutie săptămâna trecută, iar acum e rândul modelului cel mai accesibil din trio, Moto G6 Play. Costă 799 lei pe piaţa locală şi îl scoatem din cutie mai jos.

Motorola Moto G6 Play Unboxing

Terminalul vine în acelaşi tip de cutie verde înaltă ca şi Moto G6 Plus, iar la interior găsim încărcătorul cu promisiunea de încărcare Turbo, o husă transparentă şi flexibilă şi cablul microUSB. Avem şi manual şi teoretic şi o cheiţă pentru sloturi, doar că la versiunea noastră de test se pierduse cheiţa. Voi o să primiţi pe varianta comercială, staţi fără griji.

Accesorii Motorola Moto G6 Play Unboxing

Telefonul are un spate din sticlă la fel de arătos ca şi la celelalte modele Moto G6, dar e puţin mai gros şi mai greu decât ele, la 9 mm în talie şi 175 de grame la cântar. Are aderență destul de bună, dar tot atrage un pic de grăsime şi amprente în spate. Nu aşa rău că un HTC U12+, dar e bine că avem husă să ne apărăm de pete. Rulează un Android 8.0 Oreo stock, folosindu-se de procesorul Snapdragon 430, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

În față are aceeaşi cameră de 8 MP cu blitz LED ca şi celelalte modele Moto G6, iar în spate primim o cameră singulară de 13 MP. Acest telefon integrează un ecran de 5.7 inch IPS LCD cu rezoluţie HD+ şi dispune de o baterie de 4000 mAh, care are toate şansele să îi fie selling point. Avem şi acustică Dolby, slot microSD, suport 4G LTE şi un scanner de amprente integrat în spate, în acea adâncitură cu logo-ul Moto.

Revenim cu review cât de curând şi până atunci am o presimţire bună despre bateria acestui device!

Motorola Moto G6 Play, prețuri actualizate:

Motorola Moto G6 Play Unboxing:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×