Motorola Moto G6 Play hands-on: primele impresii despre telefonul de 199 de euro de la Motorola (Video)

1.690 ori
<b>Motorola Moto G6 Play hands-on: primele impresii despre telefonul de 199 de euro de la Motorola (Video)</b>Printre noile telefoane Moto lansate ieri pe piața locală îl avem și pe Moto G6 Play, telefon care astăzi primește un hands-on bine meritat. Descoperiți astfel din clipul integrat în articolul de față cum se prezintă handset-ul la nivel de look

Ieri Motorola a lansat în România colecţia sa primavară-vară de telefoane midrange. E vorba despre seria MotoG6, o tripletă care include modelele Motorola Moto G6, Moto G6 Plus şi Moto G6 Play. Le-am trecut în revistă pe toate 3 rapid, iar acum ne axăm pe hands-on-ul lui Moto G6 Play. Telefonul costă 799 lei şi aflaţi primele impresii mai jos.

Moto G6 Play

Cu aceeași diagonală precum Moto G6, dar cu rezoluţie mai mică, Moto G6 Play se vrea a fi un battery phone, prin prisma bateriei de 4000 mAh. E clar ce vrea Motorola (şi Lenovo) să facă aici: se ne ofere un rival pentru acele Xiaomi Redmi-uri care au făcut din o baterie de 4000 mAh noul standard pe midrange. Nu împinge dotările la maxim, ci se plasează undeva la nivel de Nokia 6 2017 să zicem, cu un CPU Snapdragon 430, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Faţă de Moto G6 şi Moto G6 Plus, acest telefon nu are cameră duală, ci una singulară de 13 MP în spate. Are un aspect 18:9, devenit deja clasic şi arată clar mai bine decât toate modelele Moto G de dinaintea sa. Vă recomand să ignoraţi pentru o secundă fotografiile făcute de mine cu varianta neagră şi să căutaţi pe web fotografii hands on cu varianta aurie. E unul din puţinele cazuri în care îmi amintesc de varianta aceea platinată de Xperia Z5.

Moto G6 Play

De remarcat şi modul în care spatele din sticlă prinde lumina: în forma unei dungi care se înclină sau a semnului infinitului dacă vreţi, în vreme ce un ZenFone o prinde concentric, iar un HTC U cu foarte multe ape ca bijuteriile. Telefonul e ceva mai masiv decât celelalte modele Moto G6, lucru justificat de bateria sa.

Rulează un Android 8.0 Oreo curat şi e prima oară când văd scannerul de amprente în logo-ul Moto din spate, sincer să fiu o abordare mai comodă decât multiplele scannere de amprente înghesuite sub ecran în ultima vreme. Telefonul are şi cameră selfie de 8 MP cu blitz şi e capabil să reziste la stropire uşoară.

Încărcarea rapidă vine la pachet, iar butoanele capacitive au fost înlocuite de unele virtuale. Cheia acestui produs este autonomia: dacă se ridică la nivel de Redmi e ce trebuie. Aflăm la review.

Prezentare video Motorola Moto G6 Play:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×