Motorola Moto G7 Plus Unboxing: scoatem din cutie singurul telefon midrange cu filmare 4K selfie (Video)

1.928 ori
<b>Motorola Moto G7 Plus Unboxing: scoatem din cutie singurul telefon midrange cu filmare 4K selfie (Video)</b>Nu, acesta nu e unul dintre acele materiale de unboxing în care vom relua informaţiile spuse la hands on. Am descoperit 2 lucruri noi despre Motorola Moto G7 Plus pe care nu le ştiam la lansarea sa de pe 7 februarie

Nu, acesta nu e unul dintre acele materiale de unboxing în care vom relua informaţiile spuse la hands on. Am descoperit 2 lucruri noi despre Motorola Moto G7 Plus pe care nu le ştiam la lansarea sa de pe 7 februarie. Le aflaţi mai jos, în cadrul unboxing-ului, iar voi trebuie să reţineţi că telefonul costă în jur de 1300 de lei în ţara noastră.

Moto G7 Plus

Terminalul face parte din noua gamă Moto G7, care include 4 telefoane: Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play şi Moto G7 Power. Pe acesta din urmă l-am scos din cutie recent. Motorola Moto G7 Plus e cel mai bine dotat din cvartet şi vine în cutie cu un încărcător Turbo Power de 27W, cablu USB Type-C to Type-C, cheiţă pentru SIM, manual şi o husă transparentă.

Am remarcat că încărcătorul are conector USB Type-C, fix ca şi cel de la Google Pixel 3 XL. Terminalul e fabricat din sticlă şi metal şi vine pe nuanţa Deep Indigo, adică albastru închis. Nu s-a îndepărtat prea mult de predecesor ca format, în afară de 2 aspecte: bretonul picătură în ecranul de 6.2 inch şi un nou design pentru camera duală.

Avem şi difuzoare stereo aici, o talie de 8.3 mm şi greutate de 176 de grame. Ecranul este unul Full HD+, iar telefonul are un corp rezistent la stropire. Pe lângă procesorul Snapdragon 636, cei 4 GB RAM şi 64 GB stocare avem şi o baterie de 3000 mAh la bord. Am fost surprins să aflu că acest device e capabil de captură video 4K cu camera frontală de 12 MP, ceva ce nu am văzut decât la Nokia 8 până acum.

Camera din spate are senzori de 16 MP şi 5 MP şi e una din puţinele din zona midrange, dacă nu singura care oferă combo OIS + EIS. Are şi captură RAW, Google Lens, filmare 4K şi Bokeh. Primim şi 3 microfoane, radio FM, 4G LTE, port USB Type-C şi un cititor de amprente în spate.  Acesta e în 2019 primul candidat la "midrangerul anului", vă spun de pe acum.  Revenim cu review pe cât de curând posibil.

Motorola Moto G7 Plus, prețuri actualizate:

Motorola Moto G7 Plus Unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×