OnePlus 7 va avea spate cu nuanţe gradient; Iată câteva culori ale sale

1.107 ori
<b>OnePlus 7 va avea spate cu nuanţe gradient; Iată câteva culori ale sale</b>OnePlus 7 îşi începea scăpările încă din luna ianuarie, iar acum ne apropiem cu paşi rapizi de debutul său. Încă nu avem o perioadă clară, dar mă aştept să sosească prin mai-iunie. Vedem astăzi 3 nuanţe noi pentru acest flagship

OnePlus 7 îşi începea scăpările încă din luna ianuarie, iar acum ne apropiem cu paşi rapizi de debutul său. Încă nu avem o perioadă clară, dar mă aştept să sosească prin mai-iunie. Vedem astăzi 3 nuanţe noi pentru acest flagship cu cameră selfie pop up. Terminalul va veni pe 3 gradiente diferite ale spatelui, un galben-negru, mov-negru şi un albastru-verzui. 

Până acum OnePlus nu prea a experimentat cu nuanţe curajoase, în afară de Thunder Purple de anul trecut de la OnePlus 6 şi un roşu glossy pe o generaţie anterioară. Informaţia şi imaginile provin de la T3, o publicaţie cu tradiţie lungă în zona telecom. Nuanţele noi se numesc "Black Yellow", "Black Purple" şi "Cyan Grey".

Designul e destul de similar cu ce am văzut până acum in leak-uri,  pornind de la camera triplă din spate şi ajungând până la formatul uşor alungit şi îngust. OnePlus 7 este aşteptat cu o cameră principală de 48 MP în acel setup triplu, plus camere de 20 MP şi 16 MP. Cea pop up este de 16 megapixeli.

Ar trebui să aibă la bord un procesor Snapdragon 855, până la 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Încărcarea wireless va rămâne iarăşi pe dinafară, după cum am aflat recent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×