Nubia Z11 Mini Unboxing: telefon din metal şi sticlă scos din cutie, se dovedeşte compact (Video)

1.443 ori
<b>Nubia Z11 Mini Unboxing: telefon din metal şi sticlă scos din cutie, se dovedeşte compact (Video)</b>După Nubia N1 şi unboxingul urmat rapid de recenzie luăm contact acum cu Nubia Z11 Mini. Unul dintre cele mi compacte telefoane testate de noi în ultima vreme, acest model e scos din cutie mai jos şi îl găsiţi la eMAG.ro la 1258 lei sau la nubia-mobile.ro

După Nubia N1 şi unboxing-ul urmat rapid de recenzie luăm contact acum cu Nubia Z11 Mini. Unul dintre cele mi compacte telefoane testate de noi în ultima vreme, acest model e scos din cutie mai jos şi îl găsiţi la eMAG.ro la 1.258 lei sau la Nubia-Mobile.ro la 1.199 lei. Livrările încep imediat, iar stocurile sunt suficiente. Noi aflăm mai jos ce ne rezervă acest handset.

Continutul cutiei lui Nubia Z11 Mini

În cutia să găsim încărcătorul, cablul USB Type-C, manualul şi cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor SIM. Organizarea accesoriilor în cutie aminteşte puţin de OnePlus. Telefonul în sine duce cu gândul la iPhone 4 sau la OnePlus X, având o suprafaţă din sticlă în spate şi un panou 2.5D în faţă, între care se află o ramă metalică solidă.

Nubia Z11 Mini scos din cutie

Nubia Z11 Mini măsoară 8 mm în grosime, cântăreşte 138 de grame şi integrează un ecran de 5 inch cu rezoluţie Full HD şi protecţie Gorilla Glass 3. Avem parte de un procesor octa core Snapdragon 617 la interior, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi o baterie de 2.800 mAh. Telefonul dispune de o cameră principală de 16 MP şi frontală de 8 MP, iar interfaţa e identică faţă de ce am văzut pe Nubia N1.

Acest model rulează Android 5.1.1 cu Nubia UI aplicat peste şi prima impresie este că avem un terminal fabricat din materiale premium şi foarte compact. În ce măsură se poate duela cu alte telefoane midrange arătoase aflaţi în câteva zile.

Nubia Z11 Mini, prețuri actualizate:

Nubia Z11 Mini Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×