Samsung detaliază modul în care sunt testate bateriile telefoanelor Galaxy S8, cu un procedeu în 8 paşi (Video)

1.296 ori
<b>Samsung detaliază modul în care sunt testate bateriile telefoanelor Galaxy S8, cu un procedeu în 8 paşi (Video)</b>Un factor ce a contribuit la această lansare mai târzie a lui Samsung Galaxy S8 a fost și testarea minuțioasă a bateriei pe care terminalul o aduce la interior, testare ce ne este detaliată astăzi. Este vorba despre un proces în 8 pași prin care compania

Samsung a făcut tot posibilul să fie uitate problemele lui Galaxy Note 7 cu bateria, implementând teste foarte stricte şi severe pentru bateriile terminalelor sale. Pentru Samsung Galaxy S8 şi S8+ gigantul sud coreean foloseşte un proces de verificare în 8 paşi, despre care aflaţi mai multe detalii mai jos.

Testare baterii Samsung Galaxy S8

Samsung a dat publicităţii aceste informaţii în ultimele zile, într-o mişcare de awareness asociată cu sosirea în magazine a lui Galaxy S8. Cele 8 puncte de test implică următoarele etape, printre altele: testul de dezasamblare, inspecţia vizuală, testul de rezistenţă, cel TVOC, dar şi un test de utilizare accelerată. Mai jos aveţi şi un clip video în care sunt exemplificate etapele.

Testare baterii Samsung Galaxy S8

Pe lângă paşii de mai sus bateriile trec chiar de un test cu raze X, plus previzibilă probă a alimentării şi descărcării bateriei. Toate acestea sunt realizate pentru a evita supraîncălzirea şi explozia bateriilor, dar şi orice altă problemă ce ar putea apărea. Angajaţii şi inginerii Samsung se ocupă în primul rând de testele de încărcare şi descărcare, apoi vine cel de rezistenţă si cel cu raze X.

Testare baterii Samsung Galaxy S8

Dezasamblarea e pasul următor, apoi AOVC şi TVOC. În cele din urmă încă un test de încărcare şi descărcare completează ciclul. Nu e de mirare că până şi persoanele care au supus Galaxy S8 la cele mai dure condiţii şi situaţii şi chiar au găurit sau tăiat în două corpul handsetului nu au reuşit să facă explodeze sau să se încingă bateria.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×