Samsung Galaxy A9 (2018) Unboxing: scoatem din cutie primul telefon cu 4 camere în spate şi cu filmare Super Slow Motion în zona midrange (Video)

2.432 ori
<b>Samsung Galaxy A9 (2018) Unboxing: scoatem din cutie primul telefon cu 4 camere în spate şi cu filmare Super Slow Motion în zona midrange (Video)</b>Samsung Galaxy A9 (2018) e un device cu care ne-am familiarizat deja, pentru că am pus mâna pe el la început de lună, atunci când a fost lansat în România. Pe atunci realizăm doar o experienţă hands on, dar acum am scos din cutie terminalul cu 4 camere..

Samsung Galaxy A9 (2018) e un device cu care ne-am familiarizat deja, pentru că am pus mâna pe el la început de lună, atunci când a fost lansat în România. Pe atunci realizăm doar o experienţă hands-on, dar acum am scos din cutie terminalul cu 4 camere în spate al celor de la Samsung. Trebuie spus şi că este primul telefon midrange care vine cu suport pentru filmare Super Slow Motion. Costă 2.372 lei la Orange, 2.499 lei la PC Garage şi tot 2.499 lei la Altex.ro.

Samsung Galaxy A9 (2018), continutul cutiei

Noi avem varianta dual SIM de culoare Lemonade Blue, adică un verde-albastru în degrade. E vorba şi de varianta cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare aici, dar internaţional mai există şi una cu 8 GB RAM chiar. În cutie se află încărcătorul, cablul USB Type-C, căştile, cheiţa pentru slot-uri şi manualul. Telefonul adoptă formatul deja clasic de "sandviş de sticlă şi metal", cu sticlă în spate şi faţă şi ramă metalică între.

Samsung Galaxy A9 (2018) scos din cutie

Pe lângă nuanţa pe care o avem noi, acest Lemonade, mai există şi un roz "Bubblegum Pink" pentru şcolăriţe şi metrosexuali şi un Caviar Black pentru cei care caută elegantă. Noul Galaxy A9 (2018) măsoară 7.8 mm în grosime şi cântăreşte 183 de grame. Ecranul este un Super AMOLED de 6.3 inch, cu rezoluţie de 2220 x 1080 pixeli, deja clasicul Infinity Display devenit norma de la Galaxy A8 (2018) încoace.

Samsung Galaxy A9 (2018) unboxing

Cititorul de amprente se află în spate, iar telefonul mai aduce un procesor octa-core Snapdragon 660, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Nu lipseşte nici slot-ul microSD şi avem şi o baterie de 3.800 mAh. Acustica Dolby Atmos este la posturi şi ne bazăm aici pe Android Oreo. Spre deosebire de primul hands-on, acum ştim care e fiecare cameră din spate, dintre cele 4, aşa că le putem lua în ordine, de sus în jos:

  1. Camera de 8 megapixeli Ultra Wide, cu unghi de 120 de grade
  2. Camera de 10 MP, Telephoto, cu zoom optic 2X
  3. Camera principală, de 24 MP, cu deschidere F/1.7
  4. Cameră de 5 MP, pentru detectarea adâncimii şi Live Focus/Bokeh

În faţă avem o cameră selfie generoasă de 24 MP, care ştie să facă Selfie-uri Wide. Pe lângă filmarea Super Slow Motion, telefonul mai e capabil şi de filmare 4K, AR Emoji şi are acea funcţie Flaw Detection de pe Galaxy Note 9. Vine şi cu Hyperlapse, Always On Display, LTE Categoria 9, Miracast şi un buton dedicat pentru Bixby. Impresii personale? Este un telefon mare, foarte mare, un phablet veritabil şi preţul îl face să concureze cu Galaxy S9 aproape.

Totuşi lui S9 îi lipsesc 2 camere, darmite 4. Iar Galaxy S9+ nu are cameră ultra wide sau pe cea de adâncime, doar una standard/wide şi cea tele. Rămâne să vedem şi ce rezultate obţinem cu toţi aceşti senzori şi dacă a meritat efortul să fie integrate toate camerele posibile ale momentului pe un singur device. Revenim cu review!

Samsung Galaxy A9 (2018), prețuri actualizate

Samsung Galaxy A9 (2018) Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×