Sony Xperia XZ3 Unboxing: Câteva schimbări binevenite în gama Xperia, primul telefon cu Android Pie preinstalat la Mobilissimo.ro (Video)

3.627 ori
<b>Sony Xperia XZ3 Unboxing: Câteva schimbări binevenite în gama Xperia, primul telefon cu Android Pie preinstalat la Mobilissimo.ro (Video)</b>Sony Xperia XZ3 este unul dintre cele mai interesante telefoane pe care le-am văzut la IFA 2018. Este singurul flagship real lansat acolo şi intriga prin câteva aspecte. Pe de o parte renunţa la camera duala de pe Xperia XZ2 Premium, pe de altă parte..

Sony Xperia XZ3 e testat prin intermediul programului Orange Smartphone Tester.

Sony Xperia XZ3 este unul dintre cele mai interesante telefoane pe care le-am văzut la IFA 2018. Este singurul flagship real lansat acolo şi intrigă dar se și evidențiază prin câteva aspecte. Pe de o parte renunţă la camera duală de pe Xperia XZ2 Premium, pe de altă parte continuă cu acelaşi look al spatelui, dar face câteva schimbări de format şi mai ales de ecran. Toate acestea sunt analizate în unboxing-ul de mai jos.

Sony Xperia XZ3 Unboxing

Terminalul costă 799 de euro la Orange România şi se livrează de pe 5 octombrie. Cine face precomandă în aceste zile primeşte şi un joc Call of Duty Black Ops 4 cadou. Jocul are şi mod Battle Royale cunoscut ca Blackout, în cazul în care nu ştiaţi. Telefonul acesta vine la pachet cu un încărcător şi cablu USB Type-C, plus manuale. Nu are căşti la pachet şi nici cheiţă metalică. Acest din urmă aspect este înlocuit de o mică fantă de care poţi trage cu unghia pentru a scoate tray-urile de SIM şi microSD.

Sony Xperia XZ3, continutul cutiei

Sony Xperia XZ3 este un flagship cu procesor Snapdragon 845 şi cu un corp din sticlă şi aluminiu. Ecranul este acum mai curbat pe margini şi corpul smartphone-ului este mai îngust şi mai uşor. Telefonul vine pe alb, verde, negru şi roşu, iar noi avem varianta albă. Sony a făcut şi o mare schimbare la display, făcând marea trecere la un P-OLED Quad HD+ de 6 inch, cu aspect 18:9.

Incarcatorul lui Sony Xperia XZ3

În multe moduri acest smartphone este pentru Xperia XZ2 ce a fost Nokia 8 Sirocco pentru Nokia 8. Cântăreşte 193 de grame şi măsoară 9.9 mm în grosime, iar printre dotări regăsim o baterie de 3.330 mAh, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus slot microSD. Avem şi o cameră principală de 19 MP, Motion Eye, cu filmare Super Slow Motion la 960 FPS şi Full HD. Filmează 4K HDR, are şi Bokeh pentru camera selfie de 13 MP şi ÎN SFÂRŞIT aduce o interfaţă schimbată a camerei. Este mai compactă, mai bine organizată şi scapă de conceptul de "aplicaţii" pentru diferite funcţii.

Sony Xperia XZ3, unboxing

O noutate este funcţia Side Sense, care vă permite ca prin apăsarea uşoară a muchiilor curbate ale ecranului să vedeţi aplicaţiile cele mai des folosite şi cele pe care AI-ul prezice că veţi vrea să le folosiţi într-o anumită zonă sau la o anumită oră. Telefonul, cum v-am mai spus, are un display P-OLED cu suport HDR şi arată spectaculos, descurcându-se bine şi la soare.

Sony se arată gata de schimbare cu acest telefon, deşi preferă să pună camera şi scannerul de amprente ciudat de jos în spate. Treptat, treptat vor ajunge la un nou design care să mulţumească pe toată lumea. Am păţit şi ceva inedit cu acest telefon, prima oară când mi se întâmplă: mi-a alunecat din buzunar pe scaunul Uber-ului şi era să îl pierd. Atenţie deci la carcasa sa alunecoasă, iar o husă e musai!

Rămâne să îi descoperim toate atributele când îi facem recenzia.

Sony Xperia XZ3 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×