Sony Ericsson P1, scos din cutie

5.458 ori
<b>Sony Ericsson P1, scos din cutie</b>Aruncand o privire pe site-ul www.boygeniusreport.com am descoperit un interesant material care oferea cititorilor sansa de a asista la primul contact cu celebrul Sony Ericsson P1. Exista doar doua variante: veti adora terminalul sau il veti ura. Tindem...

Aruncand o privire pe site-ul www.boygeniusreport.com am descoperit un interesant material care oferea cititorilor sansa de a asista la primul contact cu celebrul Sony Ericsson P1. Exista doar doua variante: veti adora terminalul sau il veti ura. Tindem sa credem ca il veti ura:

Se pare ca stilul tastaturii QWERTY folosite (similar cu cel al lui M600i) a fost principalul vinovat pentru o experienta ingrozitoare la capitolul tastat. Nu este vina designului, atat cat a tastelor in sine, acestea fiind extrem de mici. Dimensiunea lor redusa va face utilizatorii sa isi ia ramas bun de la acuratetea cu care tastau pe un QWERTY normal. Telefonul este unul mediocru, care nu poate fi considerat un smartphone, desi pe el ruleaza UIQ.

Dintre feature-urile terminalului mentionam conectivitate de tip GSM/EDGE/UMTS si radio la 2100MHz, camera de 3.2 megapixeli (dotata cu autofocus) si obisnuitele jocuri 3D, functii email si un RSS reader. Acest prim contact cu P1 se pare ca i-a dezamagit pe redactorii site-ului care i-au acordat handsetului nota 1, dintr-un maxim de 5, strict din cauza tastaturii defectuoase. Iata ca pana si un producator cu un mare, ca Sony Ericsson, poate comite erori, distrugand un concept bun in aparenta, printr-o implementare proasta a unui feature.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×