Samsung pregateste Armani Phone

Autor:  | Publicat în:  Design projects 2.690 ori
<b>Samsung pregateste Armani Phone</b>Este cunoscuta deja colaborarea dintre LG si casa de moda Prada,&nbsp; avand ca rezultat un terminal care s-a bucurat de un succes deosebit la nivel mondial. Samsung Electronics vor urma aceeasi reteta a succesului facand echipa cu Armani in vederea...

Este cunoscuta deja colaborarea dintre LG si casa de moda Prada,  avand ca rezultat un terminal care s-a bucurat de un succes deosebit la nivel mondial. Samsung Electronics vor urma aceeasi reteta a succesului facand echipa cu Armani in vederea producerii unui terminal mobil care va purta brandingul casei de moda.

Reprezentatii Samsung s-au aflat in discutii cu cei ai casei Giorgio Armani, in legatura cu noul produs, iar zvonurile afirma ca o intelegere dintre companii era planuita inca de la inceputul acestui an. Colaborarea se afla acum in stadiu de finalizare, iar casa de moda nu se ocupa doar de design, ci va participa activ la developmentul noilor terminale. Un purtator de cuvant al celor de la Samsung a afirmat ca producatorul va colabora cu Armani si pentru a produce o linie de televizoare.

Dintre colaborarile de acest gen enumeram pe cea dintre LG si Prada, dintre Motorola si Dolce&Gabbana, mentionand si ca Samsung a creat in trecut telefoane pentru producatorii de gadgeturi de lux, Bang and Olufsen. Se va bucura Armani Phone de acelasi succes pe care l-a cunoscut Prada Phone? Raspunsul il vom afla odata cu lansarea oficiala a terminalului, care va consolida probabil pozitia secunda ocupata de Samsung in topul producatorilor de terminale mobile, in spatele celor de la Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×