Sony Ericsson Xperia Ray scos din cutie - experiența de unboxing a unui Xperia cu preț accesibil (Video)

4.334 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Ray scos din cutie - experiența de unboxing a unui Xperia cu preț accesibil (Video)</b>Sony Ericsson Xperia Ray tocmai ne-a sosit pe masa de teste, prompt din partea evoMAG.ro, care oferă terminalul la un preț accesibil, având în vedere că face parte din gama high end Sony Ericsson Xperia. Terminalul costa în jur de 1500 de lei și...

Sony Ericsson Xperia Ray tocmai ne-a sosit pe masa de teste, prompt din partea evoMAG.ro, care oferă terminalul la un preț accesibil, având în vedere că face parte din gama high end Sony Ericsson Xperia. Terminalul costa în jur de 1500 de lei și poate fi admirat mai jos.

Cutia sa este una clasică Sony Ericsson, cu nuanțe de verde și zone albe, plus o modalitate originală de deschidere. Cutia se deschide asemenea unei flori, astfel ca "petalele" trebuie date la o parte, iar manualele telefonului sunt ascunse de alte astfel de "petale" din carton. în interiorul cutiei lui Xperia Ray se afla o pereche de căști (care nu arata la fel de bine ca și cele ale lui Xperia Play), un cablu USB și încărcătorul handsetului.

Terminalul este foarte ușor și subțire la 100 de grame și 9.4 mm și îl pot compara aici cu LG Optimus Black, deoarece se încadrează în aceeași categorie: smarpthone single core cu design arătos, Android și preț accesibil. Xperia Ray a debutat internațional în luna august și vine cu Android 2.3 Gingerbread plus interfata personalizata de SE prin TimeScape (colecție de metode de comunicare) și MediaScape (galerie foto/video).

Voi reveni zilele viitoare cu recenzia completă a acestui nou venit!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×