În sfarsit software navigațional și pe Windows Phone: Navigon GPS pentru Mango!

Autor:  | Publicat în:  Navigon 3.139 ori
<b>În sfarsit software navigațional și pe Windows Phone: Navigon GPS pentru Mango!</b>Navigon tocmai a lansat în această săptămână o soluție navigationala turn by turn pentru Windows Phone 7.5 Mango, platformă care multă vreme nu avuse astfel de aplicații GPS, sau cel puțin nu unele performante. Se pare că și harta României...

Navigon tocmai a lansat în această săptămână o soluție navigationala turn by turn pentru Windows Phone 7.5 Mango, platformă care multă vreme nu avuse astfel de aplicații GPS, sau cel puțin nu unele performante. Se pare că și harta României este inclusă în acest soft, deci începem să contăm din nou pe harta lumii, chiar și după plecarea Nokia.

Softul Navigon ne este cunoscut în versiunile sale pentru Android și iOS, iar pe Windows Phone funcționarea sa este aceeași. Aplicația stochează hărți pe telefonul mobil și poate funcționa fără probleme, chiar dacă pierdeți acoperirea sau semnalul este slab. Există și funcții avansate de navigare pentru Mango OS, precum direcționare vocală turn by turn, informații live din trafic și ghidare vizuală cu Lane Assistant Pro.

Aveți la dispoziție și variante de rerutare cu până la 3 rute diferite, în funcție de stilul în care conduceți. Există și un segment de augmented reality în această aplicație, prin intermediul unei funcții numit Reality Scanner, care identifică imediat punctele mari de reper din zonă. Ea se aplica mai ales dacă sunteți pe jos.

Evident, sunt incluse și alerte pentru pentru radare, tot soiul de alerte în timp real, iar aplicația are și o ofertă speciala, care îi duce prețul la 39 de dolari, în locul celor 50 pe care îi costa de obicei. Oferta se aplică până pe 11 noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×