IFA 2018: Sony Xperia XZ3 Hands-On: noul flagship Sony acum mai curbat, cu OLED şi cameră singulară (Video)

2.102 ori
<b>IFA 2018: Sony Xperia XZ3 Hands-On: noul flagship Sony acum mai curbat, cu OLED şi cameră singulară (Video)</b>Singurul telefon flagship adus la IFA 2018 până acum este Sony Xperia XZ3. L-am detaliat deja atunci când a fost anunţat, iar acum revenim cu un hands on video, de la colegul Claudiu, aflat la faţa locului în Berlin. Hai să vedem care sunt primele..

Singurul telefon flagship adus la IFA 2018 până acum este Sony Xperia XZ3. L-am detaliat deja atunci când a fost anunţat, iar acum revenim cu un hands-on video, de la colegul Claudiu, aflat la faţa locului în Berlin. Hai să vedem care sunt primele impresii.

Acest Xperia este un telefon cu panou frontal curbat pe margini, un OLED de 6 inch cum Sony nu a mai folosit până acum pe terminalele sale. Are protecţie Gorilla Glass 5 în faţă şi spate şi observ că display-ul nu e foarte reflectiv şi pare să aibă luminozitate destul de ridicată. Japonezii au revenit la camera singulară în spate, după ce au avut o cameră duală pe Xperia XZ2 Premium.

Senzorul de 19 MP cu deschidere F/2.0 sună similar cu ce am văzut la Xperia XZ2 şi ştie şi captura Slow Motion la 960 FPS, dar şi filmare 4K HDR. Măsoară 9.9 mm în grosime şi cântăreşte 193 grame, cifre mult mai rezonabile decât la predecesorii săi, care săreau de 200 de grame. Ecranul are o rezoluţie Quad HD+, iar bateria de 3.300 mAh creşte capacitatea faţă de cea de 3180 mAh de pe Xperia XZ2.

Nuanţele de culoare sunt argintiu, negru, roşu bordo şi un verde "pădure" care mi se pare interesant printre atâtea lime-uri si culori verde deschis. Spatele atrage ceva amprente si grăsime. Trebuie spus că deşi are o diagonală de 6 inch, terminalul sta comod în mână, nu este alunecos şi muchiile curbate nu ne încurca deloc la utilizare. E mai comod decât un Nokia 8 Sirocco. Acele muchii curbate aduc şi nişte shortcut-uri extra din ce am înţeles. Aşteptaţi un debut în Europa în această toamnă cu Android Pie preinstalat.

Sony Xperia XZ3 Video Hands-On

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×