Reduceri și Campanii Online #108: Azi eMAG, Altex, evoMAG, QuickMobile [...]

841 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #108: Azi eMAG, Altex, evoMAG, QuickMobile [...]</b>În prag de weekend avem pentru voi o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți regăsi o listă care conține cele mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. Avem pe final și un produs erou al zilei

Dacă plănuiți ceva cumpărături pentru weekend-ul ce ne bate la ușă atunci ați nimerit la fix pentru că în articolul de astăzi avem pentru voi o listă a celor mai proaspete oferte desfășurate de către retaileri în online. Avem parte și de vouchere speciale la unele magazine, iar la finalul acestui articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos pe care îl primește.

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă propunem achiziția unui aspirator inteligent marca Xiaomi, produs numit Xiaowa Lite care este ideal pentru spații de până la 100 metri pătrați. Are o putere de aspirate de 1600 Pa, baterie de 2600 mAh ce asigură o curățare timp de o oră și aplicație prin care se poate controla. Tot din aplicație puteți alege programarea aspirării și aflați că aspiratorul are funcție de întoarcere la stația de încărcare. Prețul este de 727 lei odată cu folosirea codului promo QUICK202.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×