UMi Max Unboxing: combinaţie de tehnologie de la companii de top, phablet masiv şi atractiv ca preţ

1.452 ori
<b>UMi Max Unboxing: combinaţie de tehnologie de la companii de top, phablet masiv şi atractiv ca preţ</b>UMi Max este un telefon metalic masiv, lansat în această vară şi care tocmai a ajuns pe masa de teste Mobilissimo.ro. Compania UMi a fost deosebit de activă în ultima vreme, printr-o serie de lansări de smartphone-uri cu dotări bune, designuri metalice..

UMi Max este un telefon metalic masiv, lansat în această vară şi care tocmai a ajuns pe masa de teste Mobilissimo.ro. Compania UMi a fost deosebit de activă în ultima vreme, printr-o serie de lansări de smartphone-uri cu dotări bune, designuri metalice şi preţuri accesibile. Modelul de faţă, UMi Max e scos din cutie mai jos şi îl găsiţi la GearBest.com la preţul de 169.99 dolari, sau la Everbuying.com contra sumei de 159.99 dolari.

UMi Max, continutul cutiei

În cutie se afla manualul, încărcătorul, cablul USB Type-C şi o cheiţă metalică pentru acces la slot-uri. Nici urmă de căşti aparent, iar slot-urile SIM includ şi unul hibrid, ce poate servi ca slot microSD. Acest model e o colecţie de tehnologie, având procesor MediaTek, RAM Samsung, ecran Sharp, camera Panasonic şi o baterie Sony de 4000 mAh.

UMi Max scos din cutie

Vine cu un corp unibody din aluminiu, ce cântăreşte destul de mult, înclinând cantarul pe la 200 de grame. Totuşi terminalul se simte mai puţin greu în mână decât aţi crede. Max rulează Android 6.0 Marshmallow şi dispune de 3 GB RAM, procesor MediaTek Helio P10, 16 GB stocare, camera de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP. Avem şi suport LTE şi acustica HiFi+.

Nu pare să fi modificat prea mult interfaţa stock, iar UI-ul camerei e clasic. Vom afla ce poate acest lingou din aluminiu zilele viitoare şi revenim cu detalii.

UMi Max, prețuri actualizate:

UMi Max Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×