Google Pixel XL îşi face apariţia într-o fotografie de calitate scăzută, ce pare reală; Avem şi un posibil preţ!

1.312 ori
<b>Google Pixel XL îşi face apariţia într-o fotografie de calitate scăzută, ce pare reală; Avem şi un posibil preţ!</b>Seria de scăpări ce au în prim-plan noile terminale mobile Google continuă și astăzi, zi în care primim o fotografie reală cu modelul Pixel XL. Din păcate avem de-a face cu o imagine de calitate scăzută, așa că nu prea multe se pot remarca din acest

Continuă scăpările lui Google Pixel şi Google Pixel XL, viitoarele smartphone-uri Google, ce vor prelua ştafeta de la modelele Nexus. Azi îl vedem pe Google Pixel XL din nou, de această dată într-o fotografie de calitate scăzută, care pare totuşi reală.

Google Pixel XL

Sursa scăpării este @usbfl, un zvonac nou pe scenă care include vedetele Evan Blass şi @OnLeaks. Această sursă a postat şi imagini cu iPhone 7 Plus, dar şi cu spatele lui Google Pixel luna trecută. Nu se distinge mare lucru pe ecranul handsetului, în afara zonei navigaţionale din Android 7.0 Nougat, iar aceasta ar fi prima imagine postată de @usbfl care prezintă întreaga zonă frontală a a handsetului.

Pe 4 octombrie aşteptam lansarea acestui model şi a lui Google Pixel, ambele împărţind acelaşi senzor foto Sony de 12 megapixeli, dar având şi ceva diferenţe de design şi hardware. O altă sursă ar fi afirmat recent că Pixel XL va costa 649 dolari în SUA şi că e foarte posibil ca noile terminale Google să inaugureze procesorul Snapdragon 821 în State.

Totuşi preţul mai sus menţionat nu ar trebui să vă sperie, pentru că ar putea fi asociat unei versiuni de 128 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×