Xiaomi Redmi Note 4X Unboxing: scoatem din cutie un phablet metalic cu baterie generoasă, preţ bun (Video)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 3.226 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 4X Unboxing: scoatem din cutie un phablet metalic cu baterie generoasă, preţ bun (Video)</b>A trecut ceva vreme de la ultimul terminal Xiaomi testat de noi şi iată că revenim cu un unboxing al unui model din seria Redmi. E vorba despre Xiaomi Redmi Note 4X, un phablet de 5.5 inch cu preţ accesibil de doar 239 dolari la GearBest.com.

A trecut ceva vreme de la ultimul terminal Xiaomi testat de noi şi iată că revenim cu un unboxing al unui model din seria Redmi. E vorba despre Xiaomi Redmi Note 4X, un phablet de 5.5 inch cu preţ accesibil de doar 143.99 dolari la GearBest.com folosind codul de reducere NoteA4X. Reţineţi că e vorba despre versiunea cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, dar există şi una cu 4 GB RAM şi 64 GB.

Xiaomi Redmi Note 4X, continutul cutiei

Să vă explic şi procedeul prin care am obţinut acest terminal: l-am comandat din China şi am ales DHL pentru livrare, pentru că e o soluţie mai sigură şi mai rapidă. Astfel, am plătit 9.92 dolari pentru transportul în România, dar există şi versiunea gratuită (free shipping), ce implică să aşteptaţi până la 40 de zile totuşi. Apoi am plătit încă 209 lei ce constituie TVA plus vamă plus comision DHL.

Xiaomi Redmi Note 4X scos din cutie

DHL s-a ocupat de relaţia cu vamă, astfel încât pachetul a venit direct acasă, fără bătăi de cap. Nouă ne-a sosit produsul în 5 zile şi totalul sumei extra, pe lângă preţ este de 250 de lei. Revenind acum la phablet, el are în cutie încărcătorul, cablul USB, manualul şi cheiţa metalică. Măsoară 8.5 mm în grosime şi are un corp metalic uşor rotunjit.

Ecranul este unul Full HD de 5.5 inch, iar smartphone-ul are la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 625, CPU octa core la 2 GHz. Vine cu 3 sau 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi slot microSD. Mai dispune şi de o baterie generoasă de 4.100 mAh şi integrează o cameră de 13 MP în spate şi 5 MP în faţă. Acesta e primul nostru contact cu MIUI 8, care are o interfaţă destul de aerisită aplicată peste Android Marshmallow. Vom reveni cu review foarte curând!

Xiaomi Redmi Note 4X, prețuri actualizate:

Xiaomi Redmi Note 4X Unboxing


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×