ASUS ZenFone 3 Max Unboxing: probabil cel mai arătos battery phone de până acum (Video)

2.662 ori
<b>ASUS ZenFone 3 Max Unboxing: probabil cel mai arătos battery phone de până acum (Video)</b>Battery phone-urile continua să evolueze şi pierd zeci de grame în greutate, devin mai arătoase şi oferă dotări moderne, plus baterii generoase într-un format compact mai nou. Printre ele se numără şi ASUS ZenFone 3 Max, pe care îl scoatem din cutie mai..

Battery phone-urile continuă să evolueze şi pierd zeci de grame în greutate, devin mai arătoase şi oferă dotări moderne, plus baterii generoase într-un format compact mai nou. Printre ele se numără şi ASUS ZenFone 3 Max, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Anunţat în România în octombrie anul trecut, terminalul a ajuns să coste sub 900 lei la retailerii locali.

ASUS ZenFone 3 Max Unboxing, continutul cutiei

Astfel, evoMAG.ro îl vinde la suma de 839 lei, iar Marketonline la 879 lei. La primul contact cu acest handset, el mi-a amintit puţin de un ASUS PadFone, combinat poate cu un OnePlus 3 ceva mai gros. Reţineţi că noi testam aici varianta ZC520TL a terminalului, cea cu ecran de 5.2 inch. Există şi un model de 5.5 inch. În cutie se află încărcătorul, cablul USB, manualul şi un cablu USB OTG. Acesta din urmă transforma telefonul în power bank şi permite alimentarea altor terminale.

ASUS ZenFone 3 Max scos din cutie

ASUS ZenFone 3 Max vine cu o baterie de 4.100 mAh, ce ar trebui să asigure 20 de ore de convorbiri sau 87 de ore de playback muzical, iar dotările includ un panou frontal 2.5D, ecran de 5.2 inch cu rezoluţie HD şi procesor quad core MediaTek MT6737. Primim şi 2 GB RAM, 32 GB stocare şi o cameră principală de 13 MP, plus frontală de 5 MP.

Acustica are parte de aportul tehnologiei ICEPower, iar acest telefon vine şi cu două slot-uri SIM şi suport 4G LTE. Rulează Android 6.0 Marshmallow cu Zen UI aplicat peste, dar păstrează interfaţa camerei lui ZenFone 2 mai degrabă decât ZenFone 3. Vom reveni în curând cu recenzia şi până atunci acesta rămâne cel mai compact şi elegant battery phone testat de noi.

ASUS ZenFone 3 Max, prețuri actualizate:

ASUS ZenFone 3 Max Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×