OxygenOS, ROM-ul pregătit de OnePlus va fi lansat săptămâna viitoare, CM12S pe data de 30; iată mai multe detalii

815 ori
<b>OxygenOS, ROM-ul pregătit de OnePlus va fi lansat săptămâna viitoare, CM12S pe data de 30; iată mai multe detalii</b>Acum ceva timp, mai precis &icirc;n luna decembrie a anului trecut, am aflat despre situația neplăcută &icirc;n care cei de la OnePlus s-au aflat pe piața din India, locație &icirc;n care v&acirc;nzările smartphone-urilor One au fost interzise...

Acum ceva timp, mai precis în luna decembrie a anului trecut, am aflat despre situația neplăcută în care cei de la OnePlus s-au aflat pe piața din India, locație în care vânzările smartphone-urilor One au fost interzise datorită companiei Cyanogen care încheiase un alt parteneriat cu un producător local.

Pentru a nu mai depinde de producătorul software, chinezii au hotârăt dezvoltarea unui ROM propriu denumit OxygenOS. După cum aflăm și astăzi prin intermediul unei postări oficiale pe forumurile oneplus.net, se pare că OxygenOS va debuta în aproximativ o săptămână, fiind estimată data de 27 martie.

Această întârziere a lansării a fost pusă pe seama unor probleme întâmpinate cu pachetul software Android Lollipop, probleme printre care se număra și incompatibilitatea cu unele drivere Wifi. Totodată, OnePlus dezvăluie că CM12S bazat pe Lollipop va sosi over-the-air pe data de 30 martie. În plus, dacă aceste două termene nu vor fi îndeplinite, OnePlus promite un concurs prin care 5 norocoși se vor allege cu un OnePlus One de 64 GB.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×