Pachetele de stickere Google Allo se dezvăluie şi sunt haioase: tauri musculoşi NSFW, viermişori şi prăjituri

1.367 ori
<b>Pachetele de stickere Google Allo se dezvăluie şi sunt haioase: tauri musculoşi NSFW, viermişori şi prăjituri</b>De vreme ce Google Duo a sosit în această săptămână, drept cea mai nouă aplicaţie de videoconvorbiri de pe mobil, acum aşteptăm şi sosirea lui Google Allo, un client de chat şi mesagerie. Deocamdată avem parte de o scăpare asociată acestui serviciu..

De vreme ce Google Duo a sosit în această săptămână, drept cea mai nouă aplicaţie de videoconvorbiri de pe mobil, acum aşteptăm şi sosirea lui Google Allo, un client de chat şi mesagerie. Deocamdată avem parte de o scăpare asociată acestui serviciu, cea a pachetelor sale de stickere. 

Stickerele sunt un fel de emoji-uri ceva mai complexe sunt modalităţi haioase de a ne arăta emoţiile sau activităţile în vreme ce discutăm cu cineva pe unul dintre multiplii clienţi de mesagerie, precum Facebook Messenger sau Whatsapp. Allo va sosi cu 3 pachete de stickere preinstalate şi altele ce vor putea fi adăugate ulterior. Avem nişte viermişori care exprimă emoţii, un taur nervos şi tras de fiare, prăjituri care dau o petrecere, dar şi stickere mai controversate cu sâni sau funduri pe afară.

În total vor exista încă 24 de pack-uri de astfel de animaţii sau creaturi haioase, pe care le veţi putea organiza şi chiar păstra pe cele preferate în zona My Stickers. Fiecare pachet conţine în jur de 24 de stickere, organizate pe 6 rânduri a câte 4, dar unele au mai puţine. Atenţie totuşi la taurul Julio, pentru că stickerele sale tind să fie cam NSFW...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×