Facebook testează o nouă interfață pentru aplicația sa oficială de pe Android, lanseaza aplicatia Groups (Video)

726 ori
<b>Facebook testează o nouă interfață pentru aplicația sa oficială de pe Android, lanseaza aplicatia Groups (Video)</b>Se pare că Facebook testează o nouă interfață pentru aplicația sa oficială de pe Android, care va adopta o abordare de tip Material Design. Noua versiune ar fi ajuns deja la câțiva utilizatori norocoși, care au parte de UI-ul pe care îl vedeți...

Se pare că Facebook testează o nouă interfață pentru aplicația sa oficială de pe Android, care va adopta o abordare de tip Material Design. Noua versiune ar fi ajuns deja la câțiva utilizatori norocoși, care au parte de UI-ul pe care îl vedeți în capturile de mai jos.

Observăm faptul că acum aplicația are un UI mai plat, mai colorat și cu iconuri circulare. Schimbarea va sosi pe aplicație sub forma unei actualizări de tip "server side", deci nu veți primi voi un update și nu va exista un APK propriu zis, ci totul va porni de la sursă. între timp Facebook a lansat și o nouă aplicație numită Groups, disponibilă pe iOS și Android.

Aceasta permite realizarea de discuții, planuri și colaborări între utilizatorii care interacționează pe grupurile de pe Facebook. Ea crește ușurința interacțiunilor, iar Facebook nu a procedat ca la Messenger, decupând funcțiile sale din aplicație principală, ci oferă o secțiune de sine stătătoare. în ce privește actualizarea de interfața de mai sus, ea nu a fost nici măcar anunțată oficial, deci mai avem puțin de așteptat.

Pe Groups îl găsiți aici pe Android și aici pe iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×