Apple lucrează la un display capabil să recunoască gesturile utilizatorilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 833 ori
<b>Apple lucrează la un display capabil să recunoască gesturile utilizatorilor</b>Prin intermediul unor surse ca și appleinsider.com, aflăm de multe ori detalii interesante despre tehnologiile la care lucrează Apple, iar astăzi aceeași publicație ne oferă informații referitoare la un nou tip de panou dezvoltat de americani....

Prin intermediul unor surse ca și appleinsider.com, aflăm de multe ori detalii interesante despre tehnologiile la care lucrează Apple, iar astăzi aceeași publicație ne oferă informații referitoare la un nou tip de panou dezvoltat de americani. Aparent, Apple vrea să ducă actuala tehnologie Force Touch la un nou nivel.

În următorii câțiva ani, gigantul din Cupertino ar putea lansa pe piață terminale cu display-uri touch ce vor recunoaște gesturile realizate de către utilizatori. Acest lucru se va realiza cel mai posibil prin integrarea unor senzori direct în display, tehnologie prin care vom beneficia de funcții ca și deblocarea telefonului printr-o simplă trece a palmei pe deasupra ecranului.

Apple lucrează la un display capabil să recunoască gesturile utilizatorilor

De asemenea, ne-am putea aștepta ca odată cu lansarea unui astfel de panou, să ni se ofere mai multe funcții de interacțiune cu device-ul fără atingerea display-ului. Rămâne de văzut cât de curând va reuși Apple să aducă această tehnologie pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×