Cadou de 100 de dolari de la Apple pentru utilizatorii iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 966 ori
<b>Cadou de 100 de dolari de la Apple pentru utilizatorii iPhone</b>Intr-o campanie fara precedent in lumea IT si a electronicelor, Apple, mai bine zis Steve Jobs a raspuns clientilor furiosi care cumparasera un iPhone inainte de ieftinirea sa, cu un cadou de 100 de dolari. Va reamintim ca in aceasta saptamana Apple a...

Intr-o campanie fara precedent in lumea IT si a electronicelor, Apple, mai bine zis Steve Jobs a raspuns clientilor furiosi care cumparasera un iPhone inainte de ieftinirea sa, cu un cadou de 100 de dolari.

Va reamintim ca in aceasta saptamana Apple a ieftinit celebrul sau telefon cu 200 de dolari, frustrand clientii care cumparasera un astfel de terminal in jurul datei de 29 iunie, cand acesta a fost lansat. Iefinirea s-a aplicat in cazul variantei de 8GB. Ca un "premiu de consolare", compania ofera acum fiecarui proprietar de iPhone cumparat inainte de reducerea pretului un certificat cadou in valoare de 100 de dolari.

Acest certificat le va permite clientilor sa cumpere produse Apple, eventual noile variante iPod, adaugand totusi inca o parte din bani, pentru a ajunge la pretul unui astfel de music player. Apple este singura companie care procedeaza astfel, in conditiile in care tocmai am vazut o ieftinire a consolelor Playstation 3 si Xbox 360 si proteste similare din partea fanilor. Vom vedea oare certificate cadou si de la Microsoft si Sony pentru a-si rascumpara consolele puse in vanzare la preturi prea mari ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×