iTunes Live, noul serviciu Apple, acum cu trademark oficial

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.251 ori
<b>iTunes Live, noul serviciu Apple, acum cu trademark oficial</b>Iata ca incep sa se vada rezultatele achizitiei de catre Apple a companiei Lala, care oferea un serviciu online de muzica, aparent transformat intr-o noua anexa a lui iTunes. Apple tocmai a obtinut trademark pentru serviciul iTunes Live, care va oferi...

Iata ca incep sa se vada rezultatele achizitiei de catre Apple a companiei Lala, care oferea un serviciu online de muzica, aparent transformat intr-o noua anexa a lui iTunes. Apple tocmai a obtinut trademark pentru serviciul iTunes Live, care va oferi continuturi in timp real, probabil pe baza tehnologiei folosite de Lala.

Astfel, noul serviciu va permite vizionarea de concerte si alte showuri live, iar in ce priveste trademark-ul, Apple il detine in domeniul "continuturi audio si audiovizuale oferite prin intermediul unui magazin online". De asemenea, gigantul din Cuprtino are dreptul de a difuza concerte si alte evenimente live, prin intermediul aceluiasi trademark.

Sa fie compania Apple amenintata de amploarea serviciilor Microsoft gen Xbox Live, de ofertele similare din partea Sony si de promisiunea YouTube ca va oferi continuturi live?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×