Tabletele Android vor putea rula în curând aplicații Windows grație unui emulator dezvoltat de Codeweavers

571 ori
<b>Tabletele Android vor putea rula în curând aplicații Windows grație unui emulator dezvoltat de Codeweavers</b>Cu toate că Windows este una dintre acele platforme de pe piață ce nu se poate lăuda cu un număr mare de aplicații disponibile, se pare că unii utilizatori ar dori să &icirc;ncerce aceste programe și pe Android. Tocmai de aceea, cei de la...

Cu toate că Windows este una dintre acele platforme de pe piață ce nu se poate lăuda cu un număr mare de aplicații disponibile, se pare că unii utilizatori ar dori să încerce aceste programe și pe Android. Tocmai de aceea, cei de la Codeweavers lucrează la un emulator prin care aplicațiile Windows să ruleze pe Android.

Totuși, acest emulator pregătit de către echipa mai sus amintită, nu va rula pe toate device-urile Android, ci doar pe acelea cu procesoare Intel Atom pe 32 bit. Câteva exemple de tablete compatibile, sunt următoarele: Lenovo Yoga 2, Dell Venue 10 7000, dar și Nokia N1 - device testat aici la Mobilissimo.

Potrivit celor de la Codeweavers, o versiune de tip Technology Preview va fi disponibilă în viitorul apropiat, fără ca inițial să primim o variantă beta a acestui software. Pentru moment, emulatorul va sosi doar pe tablete, urmând ca mai apoi să fie extinsă și compatibilitatea cu unele telefoane ce beneficiază de procesoare Intel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×