SPHERO BB-8, roboțelul ce poate fi controlat cu smartphone-ul, ajunge în oferta QuickMobile.ro

1.021 ori
<b>SPHERO BB-8, roboțelul ce poate fi controlat cu smartphone-ul, ajunge în oferta QuickMobile.ro</b>Anul acesta la IFA, pe l&acirc;ngă smartphone-uri și tablete am văzut și device-uri ceva mai altfel, cum este cazul roboțelului SPHERO BB-8 ce imită un personaj din trailerele Star Wars VII. După ce vă informam că această jucărie poate fi...

Anul acesta la IFA, pe lângă smartphone-uri și tablete am văzut și device-uri ceva mai altfel, cum este cazul roboțelului SPHERO BB-8 ce imită un personaj din trailerele Star Wars VII. După ce vă informam că această jucărie poate fi achiziționată via eBay la un preț de 1.200 lei, iată că produsul ajunge și în România.

Retailerul ce aduce în stoc acest gadget este QuickMobile, magazin ce îl vinde la prețul de 1.099 lei, o sumă mai mică comparativ cu cea plătită în cazul unei comenzi de pe eBay. Având un smartphone la dispoziție, aplicația dedicată, și desigur roboțelul, putem patrula pe oriunde și astfel transpune în universul StarWars.

SPHERO BB-8, roboțelul ce poate fi controlat cu smartphone-ul, ajunge în oferta QuickMobile.ro

Ca specificații, această jucărie robotizată are o viteză maximă de 7.2 km/h, o baterie cu autonomie de până la o oră, și conectivitate via Bluetooth pe o distanță maximă de 30 metri. SPHERO BB-8 este compatibil cu terminalele iOS și Android, iar ca dimensiuni avem parte de un device cu greutate de aproximativ 200 grame.

Puteți cumpăra roboțelul SPHERO BB-8de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×