Acum Îți poți verifica rapoartele Adsense și câștigurile de pe telefonul Android cu aplicația Adsense Reports FREE

1.092 ori
<b>Acum Îți poți verifica rapoartele Adsense și câștigurile de pe telefonul Android cu aplicația Adsense Reports FREE</b>Deși acest soft nu este produs de către Google, el vine în întâmpinarea unui serviciu Google foarte apreciat de utilizatorii săi: Adsense. Serviciul de reclame poate fi acum monitorizat prin aplicația Adsense Reports Free, disponibilă gratuit in...

Deși acest soft nu este produs de către Google, el vine în întâmpinarea unui serviciu Google foarte apreciat de utilizatorii săi: Adsense. Serviciul de reclame poate fi acum monitorizat prin aplicația Adsense Reports Free, disponibilă gratuit in Play Store și creată de către cei de la Toosmart.

Softul necesită Android 2.3.3 sau o versiune ulterioară și ocupa mai puțin de 2 MB pe terminal. Aplicația este adresată celor care își verifică mereu contul Adsense și vor să fie la curent cu fluxul de utilizatori de pe site-ul lor și evoluția câștigurilor lor. Adsense Reports este un client Google Adsense și oferă și opțiunea de a integra contul Google Analytics în experiența. Aveți numeroase grafice disponibile, atât pentru Adsense, cât și pentru Analytics.

 Acum Îți poți verifica rapoartele Adsense și câștigurile de pe telefonul Android cu aplicația Adsense Reports FREE

Toate datele importante de la Cost Per Click, venituri la mia de afișări, CTR, numărul de clickuri și de vizualizări sunt prezente la îndemână, în interfața intuitivă a aplicației. Există și câteva funcții speciale, precum veniturile estimate pe această lună, care pot fi adăugate în dashboard. Aveți parte și de posibilitatea de a folosi o parolă, de rapoarte analytics și totaluri pe un an sau pe 3 luni. Aplicația poate fi descărcată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×