Acum poți bloca reclamele enervante și În Angry Birds și În browserul telefonului Android cu Adblock Plus

1.885 ori
<b>Acum poți bloca reclamele enervante și În Angry Birds și În browserul telefonului Android cu Adblock Plus</b>Dacă vă enervează reclamele din Angry Birds sau din browserul de pe terminalul vostru Android, există acum o soluție: nouă aplicație Adblock Plus, disponibilă gratuit in Play Store. Softul va bloca toate reclamele și necesită minim Android 2.1...

Dacă vă enervează reclamele din Angry Birds sau din browserul de pe terminalul vostru Android, există acum o soluție: nouă aplicație Adblock Plus, disponibilă gratuit in Play Store. Softul va bloca toate reclamele și necesită minim Android 2.1 pentru a rula pe terminal.

Vestea bună e că smartphone-ul nici măcar nu necesită root petnru a rula aceasta aplicație. Adblock Plus ocupă 1.8 MB și va fi capabil atât să blocheze reclamele enervante din browser, cât și pe cele din aplicații și jocuri. Același Adblock este disponibil și pentru Firefox, Google Chrome și Opera. Există și anumite limitări, cum ar fi faptul că reclamele de pe terminalele non rootate cu Android 3.1 sau versiuni mai noi de Android vor fi blocate doar dacă sunteți pe o conexiune WiFi.

Acum poți bloca reclamele enervante și În Angry Birds și În browserul telefonului Android cu Adblock Plus

Pe telefoanele rootate blocarea funcționează și pentru conexiuni 3G și WiFi, iar pentru modelele cu Android 3.0 sau versiuni mai vechi trebuie câteva setări manuale. Adblock Plus este un proiect open source, pe bază de comunitate, deci feedback-ul este binevenit. Puteți descărca aplicația de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×