Orange România vinde iPad Mini și iPad cu ecran Retina de mâine! Prețuri pornind de la 149 euro!

1.330 ori
<b>Orange România vinde iPad Mini și iPad cu ecran Retina de mâine! Prețuri pornind de la 149 euro!</b>Orange România anunța că începând de mâine, 28 noiembrie va pune în vânzare tableta iPad cu ecran Retina WiFi + Cellular, dar și modelul iPad Mini. iPad Retina va putea fi cumpăra din magazinul online Orange, iar mai jos vedeți tabele cu...

Orange România anunța că începând de mâine, 28 noiembrie va pune în vânzare tableta iPad cu ecran Retina WiFi + Cellular, dar și modelul iPad Mini. iPad Retina va putea fi cumpăra din magazinul online Orange, iar mai jos vedeți tabele cu prețurile aplicate pentru noile tablete, cu tot cu abonamentele disponibile.

Folosind abonamente precum Colibri 14, Colibri 20 și Colibri 35 veți putea accesa o conexiune date cu viteze de până la 43.2 Mbps. Orange afirmă și că odată achizionate tabletele veți avea la dispoziție nu mai puțin de 40 de accesorii dedicate recomandate de Apple pentru aceste tablete. iPad Mini și iPad cu ecran Retina pot fi cumpărate în 24 de rate lunare, cu avans 0, folosind cardurile de credit CardAvantaj de la Credit Europe Bank, Banca Românească MasterCard sau cardurile de credit selectate BRD Finance MasterCard.

Orange România vinde iPad Mini și iPad cu ecran Retina de mâine! Prețuri pornind de la 149 euro!

Prețul minim pentru iPad Mini WiFi + cellular 16 GB este de 149 de euro, cu abonament Colibri 35 pe 2 ani, în vreme ce prețul standard este de 469 euro. iPad cu ecran Retina costă 299 de euro în varianta cu abonament Colibri 35 sau 629 euro preț standard (versiunea WiFi + cellular 16 GB). Aveți și opțiunea asocierii abonamentului Colibri 14 cu ratele prin carduri de credit, ajungând la o total lunar de minim 26 de euro pentru iPad Mini și 32 euro pentru iPad Retina, ambele de 16 GB.

Mai multe detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×