ADW Launcher 2 iese din faza beta, vine cu multe opţiuni noi si are discount la IAP-uri pentru o perioadă limitată; Iată ce noutăţi aduce!

1.863 ori
<b>ADW Launcher 2 iese din faza beta, vine cu multe opţiuni noi si are discount la IAP-uri pentru o perioadă limitată; Iată ce noutăţi aduce!</b>Există numeroase launchere Android prezente în magazinul de aplicații Google Play, dar puține dintre aceste titluri reușesc să ofere o experiență așa cum ne dorim. ADW Launcher 2 este totuși un launcher pe care ne putem baza, unul care iese din faza beta

Sunt sigur că avem printre voi fani ai personalizărilor de UI şi launcher pe Android şi sunt sigur că aţi auzit şi de ADW Launcher. Aceasta esta una dintre variantele de launcher cu cele mai multe opţiuni de personalizare, permiţând sute, dacă nu mii de reglaje fine, de la iconuri, nuanţe, widgeturi, layout, tranziţii şi multe altele. Azi aflăm că ADW Launcher 2 a ieşit din beta şi are şi un discount pentru deblocarea tuturor funcţiilor sale.

ADW Launcher 2

ADW are o competiţie solidă, sub formă de soluţii că Apex sau Nova Launcher, dar versiunea 2 a mai câştigat unii din vechii fani înapoi, pierduţi odată cu sosirea lui Lollipop, când launcherul nu s-a adaptat bine. Acum în generaţia Marshmallow/Nougat lucrurile arată ceva mai OK. 

Vine cu acele shortcuturi speciale din Android 7.1 în stil 3D Touch, interfaţă dinamică, iconuri noi, scroll ultra rapid şi posibilitatea de a configura badge-urile iconurilor. Putem modifica şi zona dock din Android, folosi o mulțime de gesturi de navigare şi interacţiune şi modifica teme după pofta inimii. Din păcate cei care aveau versiunea veche nu îşi vor păstra setupul şi în cea nouă.

Utilizatorii semnalează şi câteva neajunsuri, precum imposibilitatea de a înlătura bara de căutare Google şi prezenţa reclamelor. Apoi sunt şi cei care se plâng ca noua versiune nu e arătoasă, dar asta e o chestiune de gust. ADW Launcher 2 e gratuit în Play Store, dar cu toate funcţiile deblocate costă 1.99 dolari şi asta pentru că e la reducere faţă de preţul de 3.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×