Nova Launcher 5.0 beta primeşte shortcuturi de aplicaţii din Android 7.1, vremea în bara de căutare Google (descărcați de aici)

1.856 ori
<b>Nova Launcher 5.0 beta primeşte shortcuturi de aplicaţii din Android 7.1, vremea în bara de căutare Google (descărcați de aici)</b>Cel mai nou release Nova Launcher, și anume versiunea 5.0 Beta ne aduce câteva lucruri interesante pe care le regăsim în Android 7.1 Nougat. Ne referim la shortcut-urile de aplicații, dar și la integrarea datelor meteo direct în bara de căutare Google

Nova Launcher 5.0 tocmai a primit două actualizări la nivel de beta, care ii aduc funcţii preluate din Android 7.1. E vorba despre shortcuturi speciale pentru aplicaţii din acel release Android şi mai primim şi integrare a vremii în bară de căutare.

Nova Launcher

Pentru a clarifica, "launcher app shortcuts" sunt acele mici popup-uri pentru anumite aplicaţii care permit accesul direct la funcţiile lor şi nu la meniul principal. Astfel de funcţii sunt prezente pe Android 7.1 de pe telefoanele Pixel şi pe anumite modele cu Developer Preview. Anumite shortcuturi vor fi disponibile şi pe variante de Nova de pe terminalele cu Android 5.1 sau 6.0 chiar.

Treptat vom vedea şi aplicaţiile third party primind această funcţionalitate, iar o altă noutate este integrarea informaţiilor meteo în bara de căutare Google. De remarcat că noul beta pentru Nova Launcher e cam instabil şi au fost constatate multiple crash-uri. Găsiţi cel mai nou APK aici şi vă recomandăm ca de obicei precauţie maximă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×