Allview lansează Touravi, aplicaţie cu rol de ghid turistic pentru vacanţe

1.042 ori
<b>Allview lansează Touravi, aplicaţie cu rol de ghid turistic pentru vacanţe</b>Astăzi brașovenii de la Allview au anunțat lansarea unei noi aplicații mobile numită Touravi, software cu rol de ghid turistic care se poate testa într-o variantă beta pentru smartphone-ul Allview Soul X5 Pro. Acest titlu va ajunge ulterior și pe

Allview a anunţat astăzi lansarea aplicaţiei Touravi, care va avea rol de ghid turistic pentru vacanţe. Oferă un ghid turistic complet şi se poate testa într-o variantă beta exclusiv pe Allview Soul X5 Pro începând cu data de 29 iunie 2018.

Aplicaţia îşi va continua dezvoltarea, pentru a ajunge şi pe alte terminale din portofoliul companiei. Interfaţa sa e foarte intuitivă, aplicaţia pornind ca o cătare de cameră, care identifică în timp real obiective turistice, dar arată şi repere în zonă. E vorba despre cafenele, restaurante, hoteluri şi altele de gen. Aveţi şi o secţiune care trimite spre Google Maps, dar şi una care duce în Wikipedia.

Touravi integrează asistentul virtual Avi, care vă poate oferi informaţii despre obiectivele din zonă. Aplicaţia vine la fix pentru sezonul vacanțelor de vară, în care veţi călători şi veţi dori să aflaţi imediat informaţii despre obiectivele turistice din zonă, hoteluri sau cafenele. Acesta este un soft care scoate în evidenţă capacitatea procesorului MediaTek Helio P60, care vine cu funcţii AI la pachet pe Allview Soul X5 Pro.

Principala funcţie a lui Touravi este de a recunoaşte obiective turistice şi a oferi informaţii despre ele în limba natală. Duce şi la o pagină web în care puteţi rezerva bilete şi afla alte detalii despre locurile interesante din acel oraş. Mai mult decât atât, aplicaţia recunoaşte animale, păsări, plante şi obiecte. Vom reveni cu o prezentare a sa în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×