Allview Allwatch V debutează cu funcţii de fitness, corp rezistent la apă, player muzical

1.750 ori
<b>Allview Allwatch V debutează cu funcţii de fitness, corp rezistent la apă, player muzical</b>Pe neașteptate brașovenii de la Allview au anunțat astăzi lansarea unui nou purtabil, model numit Allwatch V care vine drept succesor pentru varianta Allwatch prezentată oficial în toamna anului 2016. Noul dispozitiv de purtat la

Allview Allwatch V este cel mai nou purtabil al celor de la Allview, anunţat în această săptămână şi axat pe fitness şi minimalism. Noul ceas inteligent este disponibil la precomandă acum la suma de 299 lei şi livrările încep de pe 9 iulie 2018.

Allview Allwatch V

Avem de-a face cu un ceas inteligent cu ecran de 1.3 inch, care vine cu panou 2.5D. Are designul acela cunoscut ca "squircle", adică pătrat cu margini rotunjite, ca iconurile din interfaţa unui telefon Samsung dacă vreţi. După cum se vede şi în imagini, Allview Allwatch V vine cu un senzor pentru puls, care va înregistra bătăile inimii. Include şi un pedometru şi funcţie de istoric pentru activităţile voastre de fitness.

Allview Allwatch V

Monitorizeaza caloriile arse, kilometri parcurşi, iar toate acestea vor fi înregistrate. Există şi o funcţie care monitorizează somnul, pentru a vedea cât de adânc şi odihnitor aţi dormit. O dotare binevenită a telefonului este playerul muzical, care permite controlarea pieselor preferate de pe terminal. Mă gândesc că mai degrabă controlează playbackul de pe telefon, decât să redea direct muzica de pe smartwatch. Ceasul este rezistent conform standardului IP54, fiind protejat contra prafului, murdăriei şi materialelor necorozive.

Se conectează la smartphone prin Bluetooth 4.0 şi afişează notificări pe ecran, dar permite şi să răspundeţi la apeluri direct pe ceas. Are şi funcţie "Find My Phone", poate controla camera unui telefon de la distanţă şi promite o autonomie de 3 zile. Puteţi cumpăra ceasul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×