Nokia 6.1 Plus apare pe web, ar putea fi varianta globală de Nokia X6 (2018)

1.405 ori
<b>Nokia 6.1 Plus apare pe web, ar putea fi varianta globală de Nokia X6 (2018)</b>De ceva timp circulă în online și vestea că HMD Global ar putea lansa o variantă globală pentru Nokia X6 2018, model care ar putea fi numit Nokia 6.1 Plus aparent. Această din urmă denumire și-a făcut apariția recent în baza de date a celor

Încă de când a debutat Nokia X6 (2018), îl aşteptam să sosească într-o variantă internaţională, care s-ar putea dovedi un hit la preţul potrivit. Acum încep să apară indicii că ne apropiem de acel release, precum faptul că un aşa numit Nokia 6.1 Plus a apărut pe web.

Nokia 6.1 Plus

Dacă în ultima vreme am vorbit mai mult despre Nokia 5.1 Plus / Nokia X5, scăpările şi certificările sale, iată că apare acum şi un Nokia 6.1 Plus. Acest terminal a fost listat pe site-ul Google ARCore, deci va avea hardware destul de capabil încât să se descurce cu funcţionalităţile AR cele mai noi ale Marelui G. Nokia X6 (2018) este un telefon cu preţ foarte atractiv în China, varianta de bază cu 4 GB RAM costând doar 197 de dolari.

Telefonul rulează un Android 8.1 Oreo cu uşoare modificări, dar Nokia 6.1 Plus ar urma să se orienteze spre software stock, făcând parte din gama Android One. În rest ar trebui să păstreze camera duală de 16 MP + 5 MP în spate, cu deschidere F/2.0, dar şi camera frontală de 16 MP cu aceeaşi deschidere F/2.0.

La bord avem o baterie de 3060 mAh, iar terminalul va veni cu suport pentru încărcare rapidă prin port USB Type-C. Are şi scanner de amprente şi evident faimosul breton din față ar trebui să rămână neschimbat. Dotat cu procesor Snapdragon 636, acest telefon e clar poziţionat ca rival pentru ASUS ZenFone 5, doar ca la jumătate din preţul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×