Noua aplicaţie Android Messages vine cu integrare Duo, noi funcţii dual SIM; Iată noutăţile!

2.470 ori
<b>Noua aplicaţie Android Messages vine cu integrare Duo, noi funcţii dual SIM; Iată noutăţile!</b>Cei de la Google au obiceiul să actualizeze constant aplicațiile din portofoliu, cel mai recent software luat în vizor fiind Android Messages. Aplicația sosește de acum cu integrare Duo, dar și cu noi funcții pentru terminalele dual-SIM

Google se află în plină frenezie a actualizărilor, oferind funcţii noi unor aplicaţii ca Maps, Photos, dar şi multe altele în ultima vreme. Ne-am obişnuit cu această abordare, care se întâmplă în fiecare an imediat după un release nou Android. Cea mai nouă aplicaţie vizată de update este Messages de pe Android şi aflaţi mai jos care sunt noutăţile.

Android Messages

Versiunea 2.7 nu vine cu un changelog clar, dar din fericire băieţii de la Android Police au intrat pe fir şi au descoperit noutăţile. Printre cele mai importante se număra integrarea cu Google Duo, astfel că dacă aveţi contacte sau prieteni ce au Duo instalat, label-ul lor din contacte va include şi un icon în formă de cameră video. Android Messsages va indica acum şi câte mesaje noi aţi primit atunci când redeschideţi o conversaţie.

Apoi actualizarea aduce şi suport pentru standardul RCS pe telefoanele dual SIM, ceea ce permite posesorilor acelor terminale să trimită mesaje via WiFi. Utilizatorii mai pot să vadă când prietenii scriu ceva ("typing"), să realizeze chat-uri în grup, să partajeze localizarea şi alte funcţii pe care le-am luat de-a gata din Whatsapp. A fost redusă şi mărimea aplicaţiei cu 5.7 MB, prin înlăturarea unui micro APK destinat terminalelor Android Wear.

Cea mai nouă versiune se găseşte aici în Play Store şi aici direct ca APK.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×